Годинники-вишиванки Watch-UP

Одяг та аксесуари з національним колоритом міцно влаштувалися на світових подіумах, а значить і в наших гардеробах. Сьогодні в моду входять і «національні» годинники. Кілька років тому у Києві був представлений високотехнологічний матеріал DuPont™ Corian®. Одним з найяскравіших вражень від виробів, виконаних з цього матеріалу, стала лінія годинників «Watch-UP» від Ярослава Галант (Galant Yaroslav) - засновника і провідного дизайнера української компанії Shimma®. До речі, кілька днів тому вже була стаття про його оригінальні меблі-вишиванки, вироблені теж з цього інноваційного матеріалу.

Унікальність моделей, що стали частиною колекції «Украінські візерунки», полягає в тому, що вони є першими наручними годинниками, виробленими з високотехнологічного матеріалу DuPont™ Corian®, і володіють яскраво вираженою українською естетикою.

Продовжуючи використовувати в дизайні годинників національні українські орнаменти, Ярослав Галант запропонував розфарбувати білий корпус візерунками з рослинними мотивами чорного і червоного кольорів. Вважається, що подібна вишиванка приносить своєму господареві здоров’я, щастя та успіх.

Поки що годинники є дослідними зразками. Проте надалі ексклюзивні моделі планується використовувати як сувенірну продукцію. А ось тут www.luxgroups.ua можна придбати брендові швейцарські годинники.

Сам Ярослав Галант прокоментував свою ідею так: «Я хотів звернутися до дизайнерської громадськості з тим, що нам необхідно повернути в повсякденний побут традиції наших предків. Вишиванка - це не просто прикраса, це національна ідея! Це оберіг, який несе в собі найглибший пласт інформації і в наших силах не дати людям забути про своїх традиціях, обрядах. DuPont™ Corian® виявився найбільш підходящим матеріалом для втілення в життя подібних цілей, це ультрамодний, інноваційний матеріал, здатний дати дизайнерові всі ті можливості, які зараз дуже необхідні: свобода формування, велика палітра кольорів, довговічність, непересічна естетика».