Сонячний купальник для пляжних гаджетоманів

Навіть на пляжі сучасній людині вже не обійтися без різноманітних гаджетів – плеєра, телефону, планшета, ноутбука і т. д. Саме для пляжних гаджетоманів і створено високотехнологічний сонячний купальник Solar Bikini від дизайнера Ендрю Шнайдера.

Незважаючи на те, що пляж – це місце для спокійного, пасивного відпочинку, багато людей все-таки намагаються урізноманітнити той час, протягом якого вони на ньому знаходяться. Хтось любить засмагаючи почитати книгу, хтось - послухати музику, а хтось поспілкуватися зі своїм ноутбуком (тим більше, що з нинішнім розвитком бездротових технологій на пляжі і попрацювати можна!)

Недавно з’явився інший спосіб заряджати акумулятори прямо на пляжі. Правда, він підійде тільки жінкам. Адже мова йде про купальник-бікіні Solar Bikini з вбудованими в нього сонячними панелями, розробленим дизайнером Ендрю Шнайдером. Причому, самі ці сонячні пластинки являють собою досить комфортну при експлуатації тонку, гнучку фотоелектричну плівку, яка може виробляти струм потужністю 5 вт, що цілком підходять для зарядки більшості сучасних мобільних гаджетів. Зовнішній порт у цьому електричному купальнику тільки один – USB.

Причому, бікіні цей зроблений так, що в ньому цілком можна і купатися. Правда, перш ніж підключити до нього зовнішній гаджет для зарядки, треба буде спочатку гарненько обсохнути.

Вартість одного сонячного купальника становить 200 американських доларів. На жаль, Ендрю Шнайдер не планує поки що масового виробництва цього свого дітища – кожен бікіні він робить вручну, на що йде в середньому вісім годин роботи.

Втім, можливо, в майбутньому, якщо на такі незвичайні купальники буде суттєвий попит, інші компанії підтримають ініціативу Шнайдера і почнуть серійне їх виробництво. А там, дивись, з’являться і чоловічі варіанти пляжного одягу з сонячними панелями.

В інтернет магазині www.victoriasecret.com.ua ви можете придбати чудові купальники відомого бренду “Victoria’s Secret” на любий смак і по найкращій ціні.