Ексклюзивні м’які меблі у вигляді тварин від Maximo Riera

Максимо Рієра (Maximo Riera) – іспанський скульптор і художник, що здобув світову популярність завдяки своїй екстравагантній колекції крісел-тварин. Ці знамениті крісла виробляються в його власній майстерні Лондоні. За задумом Максимо колекція буде складатися з 15 крісел у вигляді різних представників тваринного світу. На сьогоднішній день робота закінчена тільки над п'ятьма з них.

Зараз покупцям доступні крісла у вигляді восьминіга, моржа, носорога, слона і океанічного кита. Наразі автор працює над створенням крісла у вигляді гігантського жука. Кожен предмет з колекції Maximo Riera – це незрівнянний симбіоз комп’ютерних технологій і мистецького таланту автора.

Перший етап створення крісла полягає в перекладі авторських начерків цифрового зображення в тривимірне. Це робиться під особистим контролем самого Максимо, щоб забезпечити відповідність кінцевого результату його початковому задуму. Скульптури тварин створюються за допомогою фахівців і технологій англійської компанії JH May. Тривимірні зображення різних деталей майбутнього крісла за допомогою новітнього обладнання вирізаються з блоків поліуретану, потім збираються разом, шліфуються і розфарбовуються вручну. Для оббивки крісел використовується тільки високоякісна натуральна шкіра, а в якості каркасу використовуються тверді сорти деревини.

Крісла Maximo Riera знаходяться на лінії, що розділяє чіткий, математично вивірений світ науки і більш гнучкий і різносторонній світ мистецтва. Таким чином, кожен примірник увібрав у себе і складну роботу по дизайну, виконану людиною, і природну красу живої природи.

Монументальне і міцне з виду, таке сидіння напевно витримає вагу вгодованого  “вершника” і урізноманітить інтер’єр робочого кабінету якого-небудь великого, амбітного і серьезнго керівника, котрий готовий віддати за такий меблевий шедевр кілька тисяч доларів.

Хороші дивани з ткании в Івано-Франківську пропонує магазин divan.if.ua. Абсолютний комфорт,  широка колірна гама, різноманітний ексклюзивний дизайн і розміри, помірковані ціни!