Нове слово в ортодонтії - зубні капи

Довгий час брекети вважалися найбільш надійним та ефективним методом виправлення зубів, однак їх неестетичний вигляд настільки лякає молодих людей, що багато хто відмовляється від такого способу вирівнювання зубного ряду. Для тих же, хто хоче блищати ідеально красивою і рівною посмішкою, і при цьому не бажає жертвувати кількома роками дискомфорту, сучасна стоматологія пропонує зручні та практичні рішення виправлення неправильного прикусу без брекетів. Такими є зубні капи.

Якщо бажаете, щоби у ваших діток були здорові і красиві зубки, скористайтесь послугою детская ортодонтия киев, досвідчені спеціалісти KIDS DENTAL гарантують чарівну усмішку вашій малечі!

Представляють вони собою накладки або ковпачки з полімеру, безпечного для здоров’я. Ковпачки щільно охоплюють зубні ряди, і дозволяють виправити такі зубощелепні порушення, як скупченість, поворот зубів, перехресний прикус, зменшення щілин і так далі.

Перед виготовленням кап ортодонт знімає відбитки обох щелеп і по них робить модель із гіпсу. Потім проводиться коригування з урахуванням майбутнього правильного розміщення зубних рядів. В результаті розробляється серія з декількох зубних накладок, кожна з яких ставиться на певний час в свій період і сприяє поступовому вирівнюванню прикусу. Виправлення прикусу без брекетів може тривати від декількох місяців до півтора-двох років.

Прозорі капи для зубів при вирівнюванні мають ряд істотних переваг. Найпривабливішим достоїнством вважається їх естетичність, адже ковпачки з полімеру майже невидимі. Найзручнішим – швидке зняття, що сильно полегшує життя людям.

Апарати легко знімаються при чищенні і перед їжею, це спрощує процедуру очищення самого пристрою і виключає можливість застрягання в ньому залишків їжі. Рекомендується промивати пристосування в теплій воді, а внутрішню поверхню акуратно чистити зубною щіткою.

Капи безпечні для емалі, ясен і не пошкоджують слизову оболонку. Під час ортодонтичного лікування є можливість провести процедуру відбілювання зубів. Для цього достатньо заповнити внутрішню поверхню кап відбілюючим компонентом.

Конструкція не доставляє дискомфорту і майже не відчувається під час носіння, адаптація відбувається через кілька днів.