Оригінальні двері-орігамі від австрійського дизайнера

Існують деякі речі, винайти які запросто практично неможливо. До таких предметів відносяться колесо, велосипед та двері. Двері – обов'язковий елемент будь-якого приміщення, необхідний для забезпечення безпеки і збереження майна. Сьогодні існує величезна кількість моделей дверей, оснащених самими різноманітними механізмами. Сьогодні найпоширенішими в квартирах і будинках залишаються розпашні двері, а в торгових центрах та інших громадських місцях розсувні. При цьому час від часу дизайнери пропонують незвичайні двері, конструкція яких виходить за рамки усталених стандартів.

Двері-орігамі це, звичайно, ж дуже оригінальне рішення, а якщо вам потрібно щось більш класичне і надійніше, особливо якщо річ йде про недоторканість житла, то тут https://portes.ua/i/cPath/bronirovannie ви знайдете якісні броньовані вхідні двері з ідеальними параметрами естетики, довговічності, тепло- і звукоізоляції, антивандального захисту.

Художник з Австрії Клеменс Торглер витратив чимало сил на створення інноваційних дверей, які отримали назву «Evolution Door». Головна відмітна особливість дверей від Торглера - раніше ніким невикористований механізм закривання і відкривання дверей. Художник і до цього вже представляв громадськості ці міжкімнатні двері, однак у ранньому варіанті був використаний більш складний механізм дії.

Новий варіант дверей від Клеменса Торглера являє собою абсолютно безпечну конструкцію, яка до всього має більш привабливий вигляд. Оновлений варіант незвичайних дверей являє собою конструкцію, яка у двох місцях кріпиться до стін, от тільки вона складається тепер з 4 трикутників.

Для відкриття дверей необхідно потягнути за дві вершини трикутників. Конструкція почне рух відразу в двох площинах. Якщо здійснювати рухи акуратно, то ніякої небезпеки такі двері собою не представляють, а защемити пальці випадково можна і звичайними дверима.

Рух усіх елементів дверей виглядає дуже граціозно, гарно. При бажанні на двері можна буде нанести малюнок, який під час руху двері буде змінюватися. Новий варіант дверей, погодьтесь, досить цікавий, залишилося тільки придумати до нього замки і ручки.