Універсальний степлер Go-Go Staple Less Stapler, якому не потрібні скоби

Студенти, школярі, викладачі та офісний персонал, які щодня займаються паперовою роботою, не з чуток знають, як буває незручно, коли степлер не хоче працювати, як належить. То скоби закінчаться, то погнуться, то застрягнуть, а то й зовсім не тримають пачку паперу, наполегливо впиваючись у неї тільки одним вістрям. Тому справжнім порятунком для багатьох стане універсальний девайс Go-Go Staple Less Stapler, якому не потрібні скоби для якісної та ефективної роботи з великими кипами документів.

“Нескінченний” Go-Go Staple Less Stapler працює по тій же схемі, що і звичайний. Пачка паперу, степлер, короткий удар - і документи скріплені паперовою стрічкою, яка вийшла, коли механізм девайса пробив у папері дві акуратні дірочки. Повне самозабезпечення і відсутність додаткових фінансових вкладень, а також надійність і безперебійність роботи напевно зроблять дивовижний степлер незамінним помічником як в будинку, так і в офісі.

Оскільки Go-Go Staple Less Stapler не потребує додаткових розхідних матеріалів, тобто скоб, цей пристрій справедливо називають економним, але до цього визначення дописують також “екологічний”. Правда, в чому полягає його екологічність, залишається лише припускати. Ймовірно, це натяк на те, що якщо всі перейдуть до такого роду пристроїв, то на заводах-виготовлювачах зменшиться виробнича навантаження, а значить, і рівень забруднення навколишнього середовища, всілякі промислові викиди в атмосферу і басейни прилеглих водойм.

У продажу є Go-Go Staple Less Stapler класичної форми і у вигляді мультяшних тварин, асортимент забарвлень широкий і різноманітний, а придбати пару степлерів можна за 16 доларів.

А ось ще одне цікаве рішення. Проблема, пов’язана з незручністю кріплення одного фрагмента до іншого, тому що довжини степлера явно не вистачає, - знайома багатьом. Важливо, що при цьому потрібно кріпити: дитячі аплікації на шматку картону або зшити кілька документів. Рішення проблеми, як завжди було на поверхні і реалізувалося в невеликому предмет - Align.

Коли необхідно добратися до важкодоступного місця, знімну платформу степлера потрібно від’єднати, покласти вниз скріплювані об’єкти і вирівняти, так, щоб поглиблення для скоб опинилися в правильному місці, а далі зробити звичний жест вниз. Тим же, хто любить діяти по-старому, пропонується нижню базу залишати на місці і користуватися Align як звичайним сшивателем.

Інтернет-магазин https://aravak.com.ua/ пропонує широкий асортимент якісних канцелярських товарів по оптовим цінам