Представлений сайт для оформлення посилок в зону АТО

Днями українцям став доступний онлайн-сервіс, що дозволяє оформити доставку посилок для солдатів в зоні антитерористичної операції. Творці сервісу «Польова пошта» гарантують доставку товару в будь-яку точку територій, де зараз ведуться бойові дії. Крім бандеролей, «Польова пошта» доставляє листи і документи. Користувачам сервісу пропонується зібрати посилку для військовослужбовців, а кур'єри доставлять її безпосередньо на місце дислокації.

Творці сервісу обіцяють доставку не тільки у військові частини, але і на блокпости, що охороняються українською армією. В першу чергу, проект позиціонується як засіб доставки посилок для передових підрозділів.

Кур’єри служби використовують броньовані автомобілі. Експедиторами працюють досвідчені і добре екіпіровані провідники, здатні доставити вантаж у будь-яку точку зони АТО.

Статус посилки та її приблизне місце розташування можна проконтролювати по e-mail. До доставки приймаються посилки вагою до 30 кг. Вартість послуги варіюється в залежності від місця призначення. Треба зауважити, що пільги для учасників ато і їх сімей у цій системі теж передбачені.

У даний момент прийом посилок здійснюється за допомогою терміналів в Маріуполі. Один з них знаходиться на проспекті Будівельників, 86, а другий – вул. Георгіївська, 10.


Варто відзначити, що на сьогоднішній день розвиток сервісів доставки в Україні відбувається у кількох сферах. Так, раніше «Укрпошта» запустила прискорену доставку посилок по території України. «Укрпошта» запроваджує послугу з пересилання відправлень – «Експрес-пошта». Посилки, надіслані таким чином, доставляються адресату в день відправлення.

Відправник може направити посилку за адресою одержувача, так і за адресою відділення поштового зв’язку. Посилки, прийняті до 12 години дня, доставляються в межах міста у той же день, доставка між містами займає 1-2 дні.

В «Укрпошті» відзначають, що впровадити послугу високошвидкісної доставки бандеролей вдалося завдяки кардинальній зміні технологічних процесів прийому, обробки, перевезення та доставки відправлень.