Відкрилася соціальна мережа для мільйонерів Netropolitan

У світі повним-повно соціальні мереж. Ті ж Facebook, Vkontakte, Odnoklassniki цілком задовольняють потреби публіки у віртуальному спілкуванні. Однак захищеність таких сервісів не надто висока, а користувачі трапляються різні, часом досить неадекватні. А багатим людям, як відомо, потрібна додаткова увага. І коштує вона не дешево.

В інтернеті з’явилася нова соціальна мережа з платною реєстрацією Netropolitan.info. Вхідний квиток вартістю $ 9000 та щорічної абонентською платою $ 3000 покликаний відсіяти заздрісників чужому успіху, і об’єднати людей заможних. Основною перевагою сервісу називають відсутність реклами. Також там неможливо лазити по чужим акаунтам анонімно – при реєстрації необхідно вказувати реальні особисті дані.

Ось не знаю, чи є там групи, як в інших соціалках, і чи існує система накрутки, а ось якщо ви активний користувач ВКонтакте існує корисний  сайт за допомогою якого можна швидко збільшити кількість підписників.

Зареєструватися в цьому «фейсбуці для багатих» можна тільки людям старше 21 року. Засновник Netropolitan Джеймс Туші-Пітерс висловив упевненість в тому, що мережа буде затребувана, оскільки багаті люди мають потребу в спілкуванні з собі подібними, і не будуть там стикатися з «біднотою з Facebook». Правда, піаритися мережа почала саме з Facebook– там є сторінка спільноти, у якій вже більше 1 тис. лайків.

На головній сторінці Netropolitan.info зазначається, що дані користувачів надійно захищені від витоків. Так само обіцяно ввічливе та приємне обслуговування спеціально навчених модераторів. Правда, хакери вже розраховують зламати нову мережу «на радість бідним».

Додаток доступний для комп’ютерів і планшетів, а незабаром обіцяють запустити і мобільну версію для Android і iOS. Всі публічні повідомлення в мережі повинні робитися виключно англійською мовою.

Якщо ви належите до числа світової фінансової еліти і хочете вступити в це співтовариство обраних, чи просто цікавитеся подробицями, на сайті пропонується зв’язатися з фахівцем зі зв’язків з громадськістю Мішель Лоулесс