Селфі тостер робить тости з портретом

Тостери з випаленими на поверхні скибочок хліба зображеннями не є новинкою на сучасному ринку. Так, ще у 2011 році популярні ЗМІ розповідали про модель Pop Art, що радує користувачів кумедними мордочками-смайликами на гарячих тостах. І це не єдиний приклад подібного рішення, що дозволяє отримати своєрідний "художній" сніданок.

Проте дизайнери невеликої американської компанії Vermont Novelty Toaster Corporation вирішили, що стандартні малюнки на тостах – нехай і самі забавні, занадто нудні. І запропонували замовити тостер, що випалює на скибочках хліба портрет клієнта або будь-якої іншої особи, обраної ним.

Селфі тостер – саме таку назву отримала новинка від Vermont Novelty. З натяком на те, що за допомогою пристрою покупець зможе готувати тости з портретом себе коханого.


Перед покупкою селфі тостера для його персоналізації, клієнту пропонується завантажити на сайті продавця бажане фото, яке буде опрацьовано фахівцями – і зображення з нього буде перенесено на спеціальну пластину, що розміщується всередині тостера. Тільки після цього селфі тостер відправиться до нового власника.

Вибір портрета – довільний. Це може бути власне фото, коханої дівчини, дружини або дітей. Одне з небагатьох вимог пред’являється до контрастності зображення: щоб воно не було надто темним або світлим і т. п. В ідеалі це повинно бути обличчя на білому фоні.

При бажанні майбутній власник може вибрати кілька зображень (хоча розробник і рекомендує зупинятися на одному). У цьому випадку йому потрібно буде завантажити на сайті кілька фото – і свій селфі тостер він отримає з кількома змінними пластинами-картинками для випалювання на поверхні хлібних скибочок.

Зрозуміло, всі переваги відбиваються на ціні побутового приладу. При початковій ціні тостера Selfie Toaster з однією пластиною-портретом $69, за другу пластину доведеться доплатити ще $20. Набір з “трьох осіб” обійдеться в $45, а персоналізація корпусу з зображенням на ньому обраного портрета ще в $6. Втім, розробники ідеї вважають, що охочих викласти додаткову суму за перетворення тостів у “художні” знайдеться чимало – і прилад буде затребуваний.