Робот Winbot для мийки вікон

Могли б Ви уявити, що світ майбутнього, роботів на управлінні, настане? Що це буде не просто дитяча мрія, фантазія автора книги або сценариста, а цілком собі справжня реальність? Дав роботу для миття вікон завдання вимити вікно, роботу-пилососу очистити підлогу, роботу-повару зробити їсти, а сам пішов займатися якимись більш приємними справами. Футуристичні мрії стають реальністю! Візьмемо, наприклад, Winbot 730 – пристрій для очищення скла і подібних поверхонь.

Отож на ринок споживчої техніки виходить новий робот Winbot від компанії з Китаю Ecovacs. Робот володіє унікальною здатністю, яка самостійно ставить собі траєкторію руху при визначенні поверхні вікна. Звичайно ж ніякий робот так якісно не помиє вікна, як це зроблять людські руки, тому замовивши послугу мойка окон киев, ви будете впевнені, що вікна вашої оселі, чи дому будуть блищати як кришталь.

Втім бувають випадки, коли застосування людської праці є небезпечним, або іншим чином невиправданим, тоді робот - найбільш оптимальне рішення.

Winbot - розумний і безпечний мийник окон. З допомогою сили потужного всмоктування, робот здатний надійно триматися на поверхні скла. Такий механізм нагадує принцип присоски і набагато ефективніше використовується для миття вікон, так як на старому аналогу робота застосовувався магнітний тримач.

Нова модель Winbot’a виробляється практично безшумною. Також робота можна зарядити за допомогою мережі або акумулятора, який вбудовано в електронного мийника вікон. В комплект робота входять мережевий кабель, засіб для миття вікон і запасні чистячі подушки. Принцип роботи електронного мийника, заснований на спеціальних датчикахи навігатора, робот визначає ту область, яку потрібно очистити, після чого приступає до роботи.

У наступному році, планується демонстрація вдосконаленої моделі Winbot на виставці споживчої техніки.

За підтримки Пхоханского інституту, південнокорейська компанія ilshim Global вже випускала подібний прилад з назвою Windoro. З таким успіхом, кожен рік компанія миючих роботів успішно розвивається, доказом цього є незаперечний робот Winbot.