Кумедний дитячий костюм Baby Mop у допомогу мамі

Ваш малюк вчиться повзати і вас вражає його невгамовна енергія? Направте її в корисне русло з Baby Mop – спеціальним костюмчиком, що дозволяє дитині повзати і одночасно очищати підлогу, і кількість клопотів з прибирання підлоги помітно зменшиться!

Приблизно так звучить реклама забавного костюма для малюків до року Baby Mop, розробленого одним з американських винахідників на основі реклами KitKat. Комбінезончик оснащений нашивками із гігроскопічної тканини – мікрофібри, яка використовується в швабрах. І дозволяє робити підлогу чистішою, збираючи пил, поки малюк повзає по його поверхні.

Розробник представляє відразу кілька причин, за якими костюм Baby Mop варто використовувати як одяг для малюка. У їх число увійшли:
– можливість привчити дитину до трудової етики і допомоги мамі практично «з пелюшок»;
– в майбутньому (теоретично) малюк буде намагатися вести себе так, щоб не бруднити підлогу, нічого не кидати і не смітити;
– дитина в костюмчику прикладає невелику, але додаткову енергію, тренується, а її м’язи зміцнюються. І спати після такої зарядки вона напевно буде краще: довше і міцніше;
– повзаючи по підлозі, малюк одночасно допомагає мамі з прибиранням – підлога блищить, а економиться час;
– в розряд економії можна віднести не тільки мамині час і сили, але і кошти (нехай і невеликі): наприклад, за рахунок електроенергії на роботу пилососа.

Звичайно, з аргументами можна посперечатися: навряд чи малюк до року зрозуміє сенс прибирання і допомоги мамі як такої. Та й чи варто ставитися до такого костюма серйозно – ще питання.
Для тих же, хто все ж вирішить придбати дитині домашній комбінезончик Baby Mop, варта знати, що внутрішня частина складається  з 100%-ної бавови тканини. А «щітки» в любий момент можна відстібнути.

Продається Baby Mop в онлайн-магазині Better Than Pants, а їх вартість становить там $40. Виробники радять не зволікати: тільки за перший місяць після вступу в магазин було продано більше сотні комбинезончиков.

Бренд Zimarra – это самая классная детская одежда наивысшего качества, выполнена исключительно из натуральных тканей без синтетических добавок. Доствавка по всему СНГ