Перший  модульний смартфон Project Ara

Чого тільки не бачили за останні п'ять років власники мобільних телефонів. І класичні телефони, фотоапарати, і ультратонкі «розкладачки», і моделі з невеликою діагоналлю дисплея, і фаблети, і навіть QWERTY-клавіатури. Але нічого подібного смартфону Project Ara поки придумано не було. А незабаром світу буде представлено перший робочий прототип.

Що ж це за пристрій з незвичайною назвою? «Трубка» є варіацією на тему конструктора, тільки на мобільному ринку. Розробники в свій час задумалися над тим, що середній термін служби звичайного мобільного не перевищує пару років, і вирішили це терміново виправити. Розробник зі своєю командою, зробили все можливе для реалізації ідеї модульног телефону, який кожен зможе зібрати сам з необхідних блоків.

Таким чином, можна не чекати виходу чергової новинки, а встановити поліпшену камеру або додатковий акумулятор платформу Project Ara. Це дозволить постійно покращувати улюблений пристрій, вибираючи лише самі необхідні і корисні компоненти для щоденного використання.

Крім можливості «збиратися» з різних частин, телефон має ряд інших особливостей. Наприклад, для заміни різних модулів не потрібно вимикати мобільний. Зручно і практично! Але от якщо вирішите замінити модуль з дисплеєм, процесором, то відключення Project Ara все ж потрібно.

Быстрое и удобное пополнение баланса мобильного онлайн предлагает сервис my-pay.com.ua.