Полковник Мяу — найпухнастіший кіт планети

У Лос-Анджелесі гімалайський кіт-рекордсмен з 23-сантиметрової шерстю з допомогою своєї господині веде блог в Мережі і, як переконує його власниця, мріє підкорити Голлівуд. Дворічний гімалайський кіт на прізвисько Полковник Мяу потрапив до Книги рекордів Гіннеса як володар самої довгої шерсті серед домашніх кішок.

- Спочатку Полковника Мяу не вразив той факт, що його включили в Книгу рекордів Гіннесса, проте потім він побачив саму книгу і вже не зміг відірвати від неї свій погляд, - посміхаючись, розповідає Life News господиня кота. - Так що, думаю, він цілком задоволений!

Пухнастий рекордсмен вже встиг стати зіркою Інтернету після запуску своїх акаунтів в Facebook, Instagram, Tumbler і навіть особистого сайту. В соцмережі на сторінку волохатого кота підписано більше двох мільйонів чоловік. Незвичайне забарвлення і велика кількість шерсті надають Полковнику Мяу досить грізний і войовничий вигляд, тому господарі вирішили прозвати його саме таким незвичайним ім’ям.

Дійсно, чудова тварина, унікальна у своєму роді, і якщо для попередження небажаної плодючості власники котів користаються послугою стерилизация кошки, то по відношенню до такого красеня навіть думати про таку процедуру не хочеться.

- Його шерсть - абсолютно скрізь в будинку! Ролик для очищення одягу у мене зберігається у спальні, на кухні, у будь-якому іншому куточку в помешканні, навіть в машині. Боротися з шерстю просто неможливо, але це все коштує того, адже ми його дуже любимо, і не уявляємо свого життя без нього - розповідає кореспонденту Life News господиня кота.

Власники кота кажуть, що Полковник Мяу любить проводити більшу частину дня на вершині побудованого для нього будиночка: йому подобається оглядати зверху все, що відбувається в кімнаті. Справжній командир!

- Ми живемо в Лос-Анджелесі і переїхали сюди саме за наполяганням Полковника, - жартує заводчиця самого пухнастого кота у світі. - Я думаю, це був його наступний крок по завоюванню всього світу. Він хоче знайти собі продюсера в Голлівуді, а його подальші плани я навіть боюся уявити!

http://psi-na.ru/publ/amerikanskij_buldog/1