Хула хуп від Chanel: дамська сумочка розміром з половину дами

Це був самий обговорюваний хід від Chanel після жовтневого показу мод в Гран-Пале сезону весна/літо 2015, на якому цей бренд представив публіці ексклюзивну новинку у вигляді сумки хула хуп. Збитий з пантелику негативними відгуками, які свідчили, що новий аксесуар абсолютно смішний та непридатний для використання, головний дизайнер Chanel Карл Лагерфельд боязко виправдовувався фразою «це для пляжу», сподіваючись перекласти шквал критики у безпечне русло.

Але пізніше, обміркувавши як слід варіанти захисту і пустивши в хід фантазію, Карл мальовничо розповідав, які казкові перспективи очікують красунь, які не пошкодують кілька тисяч доларів для покупки гігантської сумки: «Якщо ви знаходитесь на пляжі, і вам потрібно місце для рушника, ви можете поставити сумку просто на пісок і розвісити всі речі на ній». Лагерфельд забув згадати, що в сумці хула хуп легко можна переносити однорічну дитину, і там ще залишиться місце для іграшок, щоб малеча не нудьгувала.

Суперечливе враження від цієї сумочки. Втім ви завжди можете завітати в интернет магазин сумок Fashiontrends.com.ua і вибрати там дійсно стильні, і фунуціональні чоловічі і жіночі сумки. 

Як би там не було, багатофункціональна сумка, яка, крім прямого призначення, може служити вішалкою, стільцем і ще чимось, в кінцевому результаті знайшла своїх шанувальниць, навіть в особі таких відомих жінок, як Блейк Лайвлі, Кіра Найтлі і Дженніфер Лопес.

Як і передбачалося, оригінальна сумочка знайшла власну аудиторію - це фотографи і редактори модних глянцевих видань, які побачили в цьому дэвайсе розкішний аксесуар для оригінальних фотосесій.

І дійсно, - майже ні один поважаючий себе глянець не зміг пройти повз цього твору fashion-індустрії! Журнали Elle, Marie Claire, Glamour, Stiletto, W і Vogue випустили великі фотосети, в яких оригінально обіграли сумку-хулахуп і показали, як же все-таки правильно її носити!

Враховуючи, що повнорозмірний хула хуп продається завдяки галасу в пресі дуже жваво, Chanel в терміновому порядку випустила зменшений варіант сумочки, який надійде в продаж зовсім скоро, навесні. Ціна новинки буде становити близько двох з половиною тисяч доларів – сума немаленька для такої «малолітражної» сумочки, в яку навряд чи поміститься браслет з руки моделі.