Голландці створили унікальне вікно-трансформер

Шкода, що сьогодні будуються будинки в яких дуже мало, або практично зовсім відсутні балкони. Людина полетіла на Місяць, досягла величезних висот в IT-інженерії, а балкони будувати так і не навчилася? Якщо ви стали "щасливим" власником квартири в якій немає балкона, а з вікна відкривається дивовижний вид, то новий винахід голландських інженерів саме для вас.

Вікно-балкон Bloomframe являэ собою своєрідний трансформер, який, як ви вже зрозуміли, здатний за велінням руки і легкому дотику трансформуватися із звичайного вікна в справжнісінький балкон. Тепер вам не треба ламати голову про встановлення опорних балок і про те, що скажуть ваші сусіди з низу. Достатньо лише захотіти і будь-яке бажане вікно перетвориться в компактний балкончик для відпочинку та приємного проведення часу!

Так як вікно-балкон Bloomframe в першу чергу вікно, а вже потім балкон, то природно, що розробники цього дива виготовили конструкцію з міцного скла. Тому, коли ви виходите на балкон, то складається таке враження, що ви літаєте в повітрі. Повірте, це не для людей зі слабкими нервами!

Ті ж, хто зацікавився у вікні-балконі Bloomframe, але патологічно боїться висоти і переживає, що не зможе вийти в «невагомість», є друга модель з суцільнометалевою непрозорою підлогою.

Вікно-балкон Bloomframe трансформер вже у вільному продажу, але як і на все нове та оригінальне, ціна на конструкцію кусається: від 10 000 до 15 000 доларів США в залежності від розмірів і застосовуваних матеріалів при виготовленні.

Дійсно, не багато людей зможе собі дозволити подібе задоволення, втім на фабриці Основа Запоріжжя ви зможете замовити якісні вікна, які хоча не трансформуються так як Bloomframe, але мають відмінні показники довговічності, функціональності, енергозбереження, естетично привабливі і досить доступні в ціновому плані.

Вперше Bloomframe було показано в Амстердамі ще в 2008 році. Сьогодні це вікно, що відзначене багатьма нагородами за дизайн, вже більше ніж прототип - це серійний виріб, що пройшов численні випробування в Європі.

Адаптивність революційної новинки дозволяють легко інтегрувати Bloomframe у фасади як нових, так і вже існуючих будівель, що дає архітекторам і будівельникам максимум авторської волі. Розмір, колір і матеріали обробки можуть бути різними в залежності від замовлення, однак максимальна ширина балкона поки обмежена трьома метрами