Дивовижні 3D-букети від Джошуа Харкера

Забудьте про флориста, коли будете купувати наступний букет своїй коханій. Дивовижне творіння художника Джошуа Харкера – це набір складних кольорів, зроблених на 3D-принтері. Тут ви можете детальніше розглянути цю дивовижну скульптуру, виготовлену з кілька тисяч надрукованих трикутників. Не можуть не викликати щирий захват філігранні детальки на кожній окремій квітці, а також атмосфера, яку створив Харкер з допомогою хвилеподібних ліній, які оточують кожне стебло.

Американський художник Джошуа Харкер вважається піонером і мрійником в області 3D-друкарського мистецтва та скульптури. Його роботи, виконані до найменших деталей, ламають межі можливого в дизайні і виробництві.

За останні 18 місяців Харкер розробив нову технологію 3D-друку, абсолютно новий підхід і не один принтер на основі технології FDM або DLP. Щоб зібрати кошти на завершення науково-дослідних робіт Харкер пропонує своїм потенційним спонсорам 3D-друковані філігранні квіти з колекції «Mazzo di Fiori».

«Mazzo di Fiori» – це надзвичайно вишукана квіткова композиція, надрукована з поліаміду методом вибіркового лазерного спікання. Вона втілює гармонію і красу протилежних і протиборчих сил. «Поверхня води відображає межу поділу рідини і газу, в той час як квітка виходить за межі встановлених меж і об’єднує ці два світи... це як інь-ян навколишнього середовища», – пояснює Харкер.

«Моє мистецтво спрямоване на розсовування кордонів форми... дослідження, які можна провести, і пошук способів їх втілення в життя. У цьому проекті я продовжую рухатися далі», – говорить Харкер.

Харкер пропонує 8 композицій спонсорам краудфандингової платформи Kickstarter за участь у 1 етапі розробки. Зібрані кошти дозволять йому продовжити науково-дослідну роботу над власною технологією 3D-друку. Він розкриє подробиці проекту після того, як отримає тимчасові патенти.

Інтернет-магазин  TOPs   допоможе визначитися з вибором подарунка, у нас  є чудові презенти як для дітей, так і дорослих, і на любі випадки життя.