Комп’ютерний стіл, за яким працюють лежачи

Мрії здійснюються, панове! Нарешті, можна не вилазити з ліжка, не змінювати зручне положення, не розмінювати м'яку подушечку з теплою ковдрочкою на громадський транспорт і пуховик і при цьому залишатися в робочій упряжці. Якщо ваша робота, звичайно ж, тісно пов'язана з комп'ютером. Тому що спеціально для всіх тих, хто повинен весь день не відволікатися від ноута, придумана крута штука – стіл, за яким можна працювати лежачи!

Отож, японські інженери з компанії Thanko придумали Super Gorone Desk. Це практично звичайна підставка для ноута, щоб працювати в будь-якому положенні, кріплення трансформують його зі столика для обідів в робочу поверхню і навпаки. Витримує він до 60 кг ваги і регулюється по висоті.

Але це не всі його плюси – у нього є спеціальний ремінь безпеки і тримачі внизу. З його допомогою лептоп пристібається в самому прямому розумінні слова до столу і навіть якщо вам захочеться попрацювати лежачи, він не впаде. Після довгого робочого дня на незручному стільці болить спина, тривале сидіння взагалі не корисно для організму. Так що японські інженери радять усім лежати!

Спочатку ця розробка була призначена на людей, які фізично не в змозі цілий день провести за робочим столом у звичайному кріслі. Але ми з вами теж можемо влаштувати собі робочий день, не виповзаючи з ліжка.

В Super Goron Desk є навіть вбудований вентилятор, який підключається через USB. У китайських магазинчиках цей витвір продається за 120$, в Amazon – 175$. На даний момент, як мені здається, це занадто висока плата за стіл, який дозволяє не вставати з ліжка. Є три варіанти: або чекати зниження курсу, або чекати китайський клон, або нічого не чекати, а просто взяти себе в руки, встати з ліжка і підійти до робочого столу.