Надто апетитні тапочки для маленьких ніжок: дизайнерські пінетки від Mia Piccina

Виробники дитячого одягу пропонують сьогодні стільки ідей, як взути-одягнути малюка, що буквально мізки киплять і очі розбігаються. Навіть у тих, хто сам ще далекий від радощів материнства. Виділитися в бізнесі дитячої моди стає все складніше. Так що не дивно, що багато «доморощених» дизайнерів і просто молодих мам повертаються «до витоків» - починають шити-в'язати одяг самостійно. І деколи досягають у цьому досить цікавих результатів.

Як ото власниця магазину Mia Piccina, що пропонує колекцію чарівних пінеток з таким собі ботанічним ухилом.

В’язані пінетки від Mia Piccina зігріють дитячі ніжки, а також порадують дитину, батьків, і всіх оточуючих симпатичним, оригінальним дизайном. І якщо близька подружка вічно заявляє, що так і з’їла б вашого малюка, такий він миленький-солоденький, то поставтеся до її слів серйозніше: дизайнерські тапочки дійсно виглядають апетитно, нагадуючи наливні яблучка, стиглу полуницю, хрустку моркву та інші скупчення вітамінів. Так що всяке може трапитися :)

Вся ця фруктово-овочева розкіш (обережно: у колекції є також тапочки у формі «неїстівних» джмелів і сонечок!) звязана вручну з акрилу і натуральної вовни у співвідношенні 50% і 50%, а також декоровані бісером. Ну і головний компонент, вже вибачте за банальність, це любов до дітей. У всякому разі, так стверджує авторка симпатичних тапочок.
При цьому ціна на оригінальні пінетки ручної роботи від Mia Piccina цілком демократична: середня вартість пари не перевищує 20 доларів.

А ось ще по темі новина від британських дизайнерів, Ніка Ганта і Тані Ден (Nick Gant і Tanya Dean). Вони виготовили пінетки з абсолютно несподіваного матеріалу, яким стало – материнське грудне молоко! Причому зробили це без будь-якого високотехнологічного обладнання, практично в домашніх умовах.

Процес виготовлення пінеток був порівняно простий. Дизайнери використовували грудне молоко, пожертвуване напередодні однієї з молодих мам в честь Всесвітнього дня донора грудного молока, нещодавно відзначеного у Великобританії та ряді інших країн. Нагріли його, додавши в процесі трохи оцту, відстояли, відцідили – і отримали в результаті густу сирну масу з стійкою консистенцією. Яка була поміщена в силіконові форми і залишена для сушіння на четверо діб.

На жаль, «молочні» пінетки не можна одягати на малюка і носити їх – матеріал досить крихкий. Втім, і задумані вони були більше як символ важливості грудного вигодовування, ніж як утилітарний виріб.

А ось тут http://syndychok.kiev.ua/kreschenie/ ви зможете знайти чудові крижми, сорочечки, шапочки, і інші аксесуари для хрещення немовлят.