Випущено додаток «Яндекс.Місто» для українських користувачів

Нещодавно пошуковик «Яндекс» запустила в Україні мобільний додаток для операційних систем iOS і Android, що дозволяє відшукати у великих містах нашої країни той чи інший заклад чи організацію. Додаток «Яндекс.Місто» здатний знайти конкретну компанію, чи інший об"єкт враховуючи критерії популярності, географічного розташування і іншим заданим користувачами параметрам. Пошук об'єкта ведеться як за допомогою пошуковика, так і в каталозі з більш ніж 600 категоріями.

Всі організації в базі «Яндекс.Місто» можна фільтрувати за рейтингом, наявності фотографій, відгуками і іншими чинниками. Додаток не тільки враховує оцінки користувачів, але і збирає дані, акумульовані на партнерських сайтах, що містять відгуки реальних людей про той чи інший заклад. Кожна організація тут оформлена у вигляді картки. Відкривши її, користувач може ознайомитися з детальною інформацією, відгуками, списком пропонованих послуг, а крім того тут існує опція прокладання маршруту до конкретного місця. Будь-який об’єкт можна додати в вибране, або зберегти в тематичному списку.

До речі, якщо ви бажаєте купити webmoney в Узбекистані, радимо скористатися вигідними пропозиціями на сайті webmoneytashkent.com. 

Додаток дуже добре орієнтується в організаціях Києва, Харкова, Дніпропетровська, Одеси та Львова. У загальній складності в базі сервісу містяться дані про 450 тисяч організацій по всій країні.

І якщо говорити про діяльність пошуковика на Україні, то варто згадати, що дещо раніше запрацював мобільний додаток «Яндекс.Заправки», випущене компанією в партнерстві з ПриватБанком і MasterCard, котрий дозволяє знаходити найближчу АЗС і платити за паливо прямо із смартфона.

Дійсно, навряд чи комусь подобається стояти в черзі на автозаправках, тим більше, коли часу в обріз. Водії хочуть заправлятися максимально швидко і не виходячи з машини, особливо якщо на вулиці погана погода. Але факт залишається фактом: на популярних АЗС зазвичай припадає 15-20 хвилин чекати своєї черги. Такі затримки викликані наступними причинами: спочатку треба відстояти чергу до заправної колонки, а потім — черга до каси.

Мобільний додаток «Яндекс.Заправки» дозволяє прискорити процес заправки, виключивши оплату в касі, і більше того — заправляти пальне, не виходячи з машини