ZERO-G Weightless Wedding – весілля в невагомості

Останнім часом все більше з'являється різноманітних послуг з організації та проведення весіль. Серед них і такі, які орієнтуються на тих клієнтів, що хочуть відійти від стародавніх традицій і ритуалів, і провести одруження у незвичній атмосфері. Саме для таких молодят компанія «ZERO-G» створила неймовірну послугу з проведення весілля у космічній невагомості.

При цьому по-справжньому літати на космічному кораблі нікуди не треба. Все дійство буде відбуватися в межах земної атмосфери.

Суть послуги в тому, що модифікований літак Boeing 727 знаходиться на певній висоті в повітрі з відключеними двигунами. Ця висота становить приблизно 10 300 метрів. Зрозуміло, він починає падати. Ось саме в цей час настає невагомість, заради якої люди і зібралися всередині салону літального апарату.

Невагомість триває всього кілька секунд, від 20 до 30, і за цей час наречений з нареченою, незважаючи на костюми та весільні сукні, можуть зробити все, що завгодно: політати, поперекидатися, одним словом - відчути себе справжнім космонавтом на орбіті.

А потім включаються двигуни, і літак продовжує свій політ в стандартному режимі, поки не досягне знову потрібної висоти, а потім все повторюється. Відбувається створення невагомості по декілька разів за політ (від 15 до 20), щоб клієнти змогли насолодитися незабутніми відчуттями і надовго запам’ятати хвилюючі моменти їх нового життя.

Если вам требуется эксклюзивная, запоминающаяся свадебная выездная церемония Харьков, советую обратиться к креативным сотрудникам студии свадебного декора “Энфлеранж”.