Затишне гніздечко для відпочинку, сну, або дитячих ігор

З чим асоціюється слово «гніздо» у більшості з нас? З затишком, надійністю, з чимось рідним, з турботою та душевною рівновагою. Саме цією ідеєю керувалися дизайнери студії O*GE Creative Group, створюючи свій величезний круглий диван Giant Birdsnest (Велетенське пташине гніздо).

Велетенське пташине гніздо під назвою Giant Birdsnest «звили» ізраїльські дизайнери з відомої дизайнерської студії OGE CreativeGroup. За їх словами, така незвичайна альтернатива дивану має стати прототипом нового простору, надихаючого до соціалізації в якості зручної посадкової зони на вечірці або на інших неформальних зборах. У OGE CreativeGroup запевняють, що вигадані ними пуфи мають форми не тільки привабливі, але і досить ергономічні, а крім того у них людині буде досить комфортно відпочивати.

Великі м’які яйця-пуфи в просторому гнізді з ялинової фанери роблять схожість з житлом пернатих ще більш правдоподібним.

«Giant Birdsnest створить неформальну і комфортну обстановку, що розташовує не тільки до відпочинку або гри, але й до читання, роботі за ноутбуком, діловому брифінгу або зборам в офісі», стверджують його творці, дизайнери Міра Етан і Гастон Захра.

Дійсно, універсальність такого «гнізда» більш, ніж очевидна: його можна використовувати як в приватних інтер’єрах, так і в офісних приміщеннях, в тому числі і в громадських установах. Крім того, такий диван-гніздо сподобається і дорослим, і дітям. Особливо, думається останнім, малеча реально буде у захваті від такого затишного “пташиного ложа”.

До речі, ось тут http://welovemebel.com.ua/catalog/detskie/ ви зможете придбати оригінальні меблі для дитячої кімнати. Вашій дітворі вони точно сподобаються!

Birdsnest розроблений в чотирьох розмірах: від невеликого затишного гніздечка для 2-3 осіб до версії XXL діаметром 4,50 м, в який поміщається до 16 осіб. Кількість пуфів може варіюватися від 5 до 23 штук. Всі компоненти Giant Birdsnest доступні як у однотонному виконанні, так і в барвистих кольорах. А от н арахунок вартості, і де можна придбати такий “пташиний диванчик” на жаль інформації нема