14-річна дівчинка з Індії винайшла пральну машинку, якій не потрібна електрика

Хочете швидко впоратись з домашніми турботами, зменшити витрати на електроенергію і при цьому добитися ідеальної фігури? Тоді приготуйтеся одночасно крутити педалі і прати білизну!

Зараз в кожному будинку є пральна машина. І кожна жінка, господиня свого вогнища, дуже рада такій сучасної інновації, яка робить все самостійно – від прання і полоскання, до сушіння білизни. Але все ж у сільській місцевості люди досі перуть старим способом — руками. Та й у місті бувають такі випадки, що доводиться прати білизну вручну. Повідаємо вам секрет, як зробити це легше, з користю для здоров’я і гаманця!

А в Індії живе чотирнадцяти річна дівчинка, на ім’я Ремі Хосе, яка створила механічну пральну машину, і стала дуже відомою особою.

Батьки Ремі є викладачами у школі, тому дівчинка з дитинства захоплювалася наукою і винаходами, брала участь у різних конкурсах, займала перші місця, навіть винайшла модель антени стільникового зв’язку.

Одного разу батьки Ремі захворіли, і їй разом із сестрою-близнючкою доводилося самостійно робити всі домашні справи по господарству. Тоді і прийшла їй в голову ідея як спростити всю рутинну роботу. Вона розібралася в пристрої простої пральної машини і придумала, як змінити електроенергію на ручне управління. Потім намалювавши креслення нового винаходу, батько допоміг їй втілити задум в життя.

Така пральна машина виявилася дуже проста у створення. У коробочці з алюмінію горизонтально прикріплений циліндр із сітчастого металу. Рух барабана здійснюється за рахунок крутіння педалей, як на велосипеді. Білизна закладається в барабан і наливається вода, далі в спеціальний отвір насипається пральний порошок, 10 хвилин крутіння педалями - і все готово!


Як правильно відбувається підключення пральної машини дізнайтесь на сайті remont-servis.kiev.ua. Щоправда справу цю слід довіряти спеціалістам. Отож записуйте контактну інформацію:

«Ремсірвис»
Установка пральних машин
проспект Перемоги, 25
03055, Київ, Україна

Тел:(050) 201 55-58

Режим роботи:
пн-вс с 9:00 до 19:00
Без вихідних