Бігова доріжка Lifespan для поєднання офісної роботи і заняття спортом

На сьогоднішній день досить багато людей працює в офісах на сидячій роботі. Як ви розумієте, малорухливий спосіб життя загрожує згодом купою найрізноманітніших болячок. Перераховувати всі немає сенсу. Про це пишуть в газетах і журналах і щодня показують по телевізору. Ось про тих, хто мало рухається ми сьогодні і поговоримо, так як наша розповідь буде про новий оригінальний офісний тренажер фірми Lifespan.

Вся справа у тому, що ця бігова доріжка зручно суміщена з робочим місцем працівника. Тепер необов’язково купувати абонент в тренажерний зал. Все що вам потрібно буде у вас в офісі і завжди під рукою. Зараз це не проблема так як з’явилася можливість займатися фізичними вправами безпосередньо за робочим столом. Цілком можливо, саме офісний стілець GymyGym або бігова доріжка Lifespan – стане для вас незамінним помічником в боротьбі за здоров’я.

Для довідки, бігова доріжка Lifespan, створена відомою в усьому світі компанією Lifetime Fitness. Вона втілення мрії будь-якого офісного працівника, який хоче скинути зайву вагу і підтягнути живіт, не відходячи від «каси». Ця конструкція і тренажер, і робочий стіл одночасно. Сидячи за таким столом, Вам буде зручно і комфортно підготувати будь-який звіт, будь-якої складності, чи якусь іншу важливу офісну роботу.

Звичайно ж функціонал і ефективність цієї бігової доріжки у порівняно з професійними тренажерами обмежений, а тому,якщо ви бажаєте серйозно зайнятись своїм фізичним станом, то спорттовари з інтернет-магазину Liga Sporta підійдуть для цієї мети як найкраще.

Тренажер Lifespan виступає в ролі повноцінного робочого місця. Він поєднує в собі бігову доріжку, так як сидячи за роботою, ви в цей же час як би біжите. Для комп’ютера, клавіатури і телефону на ній є спеціальний столик.

Розробники озброїли Lifespan системою контролю за виконаними вправами, яка дозволяє відслідковувати весь процес занять і покаже на дисплеї яку відстань ви сьогодні пробігли, а також, скільки калорій спалили, і скільки ще доведеться спалити.

Весь день ви, звичайно ж, бігати так не зможете. Але, от пару – трійку годин в день – можна приділити.