Компанія Microsoft представила новий фітнес-браслет Microsoft Band

Здоровий спосіб життя поступово стає справжнім культом. І це, звичайно ж, відбивається на численних технологічних розробках найбільш відомих і великих компаній. Щоб не бути голослівним, розповім про новий гаджет Microsoft, що побачив світ позаминулого місяця.

Давайте знайомитися: своєрідна суміш фітнес браслета і “розумного годинника”, Microsoft Band.

Браслет має 1,4 – дюймовий TFT екран з роздільною здатністю 320х106 пікселів, GPS-приймач, Bluetooth 4.0, датчик ультрафіолетового випромінювання, датчик освітленості, оптичний сенсор для визначення частоти серцевого ритму, датчик температури шкіри, сенсор для визначення шкірно-гальванічної реакції, тривісний акселерометр, а також, цікаву функцію оцінки рівня стресу нашого змученого організму.

Якщо вас цікавить зарядний пристрій, то це – акумулятор ємністю 100мАч, якого повинно вистачати на 48 годин (але, бажане не завжди збігається з дійсним, тому слід враховувати, що включений GPS може значно скоротити цей час).

Паралельно, компанія представила платформу Microsoft Health для синхронізації браслета зі смартфонами і планшетами (пристрій сумісний з Apple iPhone 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus на iOS 7 і вище, Android 4.3 і вище і Windows Phone 8.1 Update). Потрібно відзначити, що в Windows Phone є значний плюс – голосове управління. Використовуючи вбудований мікрофон, ви зможете віддавати різні команди і накази віртуального асистентові Cortana.

До речі, всі зібрані дані про вашої активності будуть оброблятися в Intelligence Engine – “розумному” сервісі, який ще й забезпечить вас цінними порадами (нагадає про відпочинок, черговому прийомі їжі і т. д.) Турботлива матуся, одним словом.

Для справжніх любителів фітнесу: ви зможете на ходу здійснювати дзвінки, отримувати і відповідати на текстові і e-mail повідомлення, а ще користуватися соціальними мережами, без яких неможливо уявити навіть 10-хвилинну пробіжку :)


Чудові шкіряні браслети і інші оригінальні аксесуари Pakabone підкреслять ваш неповторний стиль і вишуканий смак.