«The world’s First All Diamond Ring»: найдорожчий діамантовий перстень

Мерилін Монро колись сказала, що найкращі друзі дівчат — це діаманти. Але якщо б вона побачила творіння, яке зробила ювелірна компанія Shawish, то, напевно, придумала б ще якийсь крилатий вислів. Або навіть два. Ще б пак: не пережити естетичний шок при вигляді найбільшого і найдорожчого діамантового персня у світі не вдалося б ні легендарній фатальній блондинці, ні будь-якій іншій жінці на планеті.

Справжнє ювелірне диво представив нещодавно швейцарець Мохамед Шавіш. Творіння під назвою «The world’s Fist All Diamond Ring» важить ні багато ні мало 150 карат. Якщо раптом ви збираєтеся запропонувати руку і серце коханої дівчини, то з’явився шанс подарувати їй обручку, аналогів якій не знайти на всьому білому світі. Проблема впирається тільки в гроші. За цей діамант потрібно буде віддати всього лише якихось 68 мільйонів доларів.

Скажете багато? Зовсім ні. І дорогоцінні мінерали, і ручна робота високо цінуються. Зрештою, нам простим смертним годі навіть мріяти про таку розкіш, зате можна придбати чудовий золотой хрестик і інші оригінальні прикраси по досить доступній вартості в інтернет магазині  “В золоте”.

Мохамеду Шавишу, автору цього ювелірного шедевра знадобився цілий рік, щоб обробити алмаз. Швейцарський ювелір ограняв алмаз за допомогою спеціального лазера. Деякі блогери зазначають, що творіння надто вже нагадує популярні на самому початку 2000-их пластмасові дитячі кільця. Але, погодьтеся, що при всій тривіальності дизайну діамант залишається діамантом і виглядає просто чудово!