Чудові композиції з каменю від канадських дизайнерів

Про те, що гальку можна використовувати для оформлення ділянки, знають багато. А ось подружня пара з Канади, художники і дизайнери Андреас Кунерт і Наомі Зеттл перетворюють цей простий матеріал в справжні твори мистецтва. Їх роботи вже відомі далеко за межами Ванкувера, де вони працюють, творчість талановитих митців стає популярним на весь світ.

Вишуканий, неповторний, і разом з тим повністю функціональний дизайн інтер”єру Київ вам створять досвідчені  краеативні спеціалісти компанії «Генстар Буд»

Ці красиві настінні панно з гальки — немов декорації до якогось дивного фільму про життя людей на іншій планеті. «Закручуючи» камені, Андреас з дружиною створюють дивовижні орнаменти, які зачаровують химерними лініями і переливаються відтінками.


Наомі любить говорити про свою роботу, як про хобі: «Я завжди хотіла займатися тим, що мені подобається, і отримувати за це гроші. Добре, що наша з Андреасом творчість подобається іншим людям — адже саме завдяки цьому ми можемо платити за рахунками. Зараз у нас вже гори замовлень від приватних осіб і підприємств, які хочуть прикрасити стіну або, наприклад, камін нашим фірмовим візерунком. А раніше, створюючи цю техніку, ми навіть і подумати не могли, що будемо на ній заробляти».



Андреас теж ділиться враженнями: «Мені завжди подобалася життя на узбережжі, а тепер у мене є можливість приносити його частинку в будинки інших людей. Це дивно. Але наші замовники і друзі і поняття не мають, як багато часу йде на те, щоб відібрати кращі камені. Насправді, 80-90% гальки на пляжі абсолютно не годиться для наших цілей. Нам потрібні тонкі, злегка вигнуті і краще всього — довгі камені, а в природі частіше зустрічаються більш круглі».

Андреас і Наомі люблять комбінувати гальку з іншими каменями й іншими матеріалами, створюючи фантастичні картини. Робота над складними композиціями може віднімати до 100 годин і навіть більше. І це не рахуючи того, що ще потрібно зібрати камені, привезти їх на місце, розподілити по кольорам і лише потім починати викладати.