Дизайнери винайшли матрац, в якому можна зберігати гроші

Наші предки частенько зберігали свої кровно зароблені грошики під матрацом, вважаючи, що це найнадійніше місце від злодіїв. У період світової фінансової кризи виявилося, що в цьому щось є. Іспанським дизайнерам прийшла в голову ідея довірити фінанси матрацам з сейфами, які отримали назву My Mattress Safe.

Як відомо, самий міцний сон приходить тоді, коли ми знаємо, що з грошима все гаразд, і вони знаходяться в надійному місці. Враховуючи цю прописну істину, компанія під назвою Descanso Santos Suenos вбудувала в звичайний матрац для сну сейф для грошей, цінних паперів і коштовностей.

Примітно те, що з’явився такий винахід в країні, яка переживає на даний момент глибоку економічну кризу, де зростають безробіття, злочинність, інші негативні соціальні явища, а банкам вже ніхто не вірить.



Менеджери Descanso Santos Suenos повідомили, що товар користується шаленою популярністю. My Mattress Safe став справжнім топ продажів, хоча він коштує 875 євро, а це для іспанців значна сума, особливо в зарашні депресивні часи.

Взагалі будь-який сон буде глибоким і безперервним при наявності комфортного матраца, а найкраще, якщо це будуть ортопедические матрасы Askona,  широкого ліжка та добротної постільної білизни. Все це потрібно вибирати не кваплячись і враховуючи всі особливості організму людини, який буде користуватися вищезазначеними предметами.

Між тим пристрасті навколо матрацу-сейфу не вщухають і по цей день.
«Молодці! Полегшили пошук всім злодіям сейфів: просто розповіли, де гроші ховаються!) винести буде простіше.» - пишуть деякі користувачі Інтернету. Тим не менш, рекламодавці навіть гасла для реклами матраца з сейфом видають принаймні, державного масштабу: «Іспанські банки валяться!», «Громадяни більше не можуть спокійно спати!» - свідчить реклама My Mattress Safe.