Робот iRobot Looj 330, котрий зробить водостік ідеально чистим

В ста випадках зі ста чистка водостоку є справою не самою простою, якщо не сказати більше - небезпечною. Особливо якщо висота будинку більше одного поверху, драбина ненадійна, погода волога, слизька підошва, тоді власники будинків піддають себе небезпеці впасти з висоти через будь-який необережний рух. Впоратися з такою важкою фізичною роботою і вберегти людину від небезпеки покликаний спеціальний роботизований пристрій для чищення жолобів.

Компанія IROBOT давно зарекомендувала себе виробником надійних і розумних пристроїв для очищення житлових приміщень. Але з розробкою нового робота Looj 330 автоматизоване прибирання вийшло за рамки звичного інтер’єру і перемістилося у зовнішнє середовище.

Looj 330 підходить для жолобів шириною від 7,62 см і висотою 5,08 див. Пристрій працює від літієвої батареї 2600 мА/ч і самостійно переміщується по водосточному жолобу. Для запуску робота використовується пульт дистанційного керування з радіусом дії 15 м.

Після поміщення робота в водостік він сканує простір і визначає ступінь засмічення. Залежно від цього, пристрій вибирає тип обертання вала, для швидкого і ефективного видалення бруду. Чотири гумові лопаті піднімають і викидають з жолоба опале листя, гілки та інше сміття, а дві щетинисті лопаті забезпечують фінішну чистку.

Слизькі і брудні стінки труби також не є проблемою для цього високоефективного пристрою. Завдяки своїм гусеницях робот досягає оптимального зчеплення з будь-якою поверхнею, вільно переміщаючись як по горизонталі, так і по вертикалі навіть при зануренні у воду. За 5 хвилин Looj 330 здатний очистити трубу довжиною до 9 м.

Looj 330 стане незамінним помічником в будь-якому заміському будинку. Довіривши йому прибирання трубопроводів і водостоків, ви помітите, наскільки простішим і комфортнішим стане процес догляду за великим будинком.

Реализуем высокопрочные лотки водоотводные пластиковые DN100 по наилучшей в Украине стоимости.