Поєднання східної краси і західних тенденцій: принцеса Саудівської Аравії

Струнка брюнетка з хлоп'ячою стрижкою в сукні Rodarte і босоніжках Manolo Blahnik — в Діні Абдулазіз складно розгледіти принцесу Саудівської Аравії, але саме вона являє світові приклад східної жінки прогресивних поглядів — красива, успішна, сповнена гідності, з бездоганним відчуттям стилю.


Мода для Діни Абдулазіз (Deena Abdulaziz), дружини принца Абдулазіза бін Насер бін Абдулазіз аль-Сауда і матері трьох дітей, — не тільки хобі, але й бізнес. Принцеса відкрила два бутіка D NA: один в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія, а другий, зовсім недавно, — в Досі, Катар.

Вона привозить в країну речі прогресивних дизайнерів і створює на них попит: Діна була однією з покупців дебютної колекції Jason Wu і першою в 2009-му замовила речі непальського дизайнера Прабала Гурунга (Prabal Gurung): «Він плакав! Це було його перше замовлення!» — розповідала вона в інтерв’ю американському Vogue.



Про біографію принцеси відомо тільки те, що вона сама побажала оприлюднити в інтерв’ю журналу New York. Довгий час Діна жила з чоловіком у Верхньому Вест-Сайді в Нью-Йорку, і, повернувшись в 2004-му в рідній Ель-Ріяд, зберегла прогресивний погляд на моду, намагалася адаптувати західні уявлення про стиль до суворих східних традицій і догм.

Діну рідко можна побачити в хіджабі або паранджі. Замість них вона віддає перевагу вбранню від Altuzarra, Miu Miu, Giambattista Valli, Moncler, Jason Wu, Sonia Rykiel, Chloé, Vera Wang, Rodarte і Prabal Gurung. А дизайнер Крістіан Лубутен (Christian Louboutin) навіть назвав на її честь пару туфель.



Пишні спідниці міді із завищеною талією, брюки-кюлоти, oversized-пальта і шуби, сукні до щиколоток, жіночні босоніжки і ботильйони — принцеса Діна вміє органічно поєднати західну прогресивність і східну стриманість: «Секрет елегантності — у простоті».

Завсідник модних показів, улюблениця стрітстайл-фотографів, колумніст Style.com — публічний образ принцеси змінює уявлення про східній жінці і подання жінок Саудівської Аравії про межі своєї свободи.




Інтернет журнал «Коліжанка» радить тут http://kolizhanka.com.ua/samostijne-vyvchennya-anglijskoyi-movy-pidbirka-posylan-i-videokanaliv-youtube/ дізнатися про найфективніші методи вивчення англійської мови, а також бути в курсі всього того, що потрібно сучасній самодостатніцй і красивій панянці.