PRAX: мегафункціональний телефон

Як часто телефонний дзвінок відволікає від виконання повсякденних справ і роботи, наприклад, від роботи по дому. Новий розроблений телефон PRAX покликаний якраз допомагати своєму власникові справлятися з дрібними домашніми турботами.

Звичайно ж повноцінну дриль, чи перфоратор він не замінить, в магазині trudovik такий інструмент потрібно купувати, але з деякими домашніми справами він повинен впоратись

Дійсно, сучасні телефони перестали бути просто пристроями для мобільного зв’язку і поступово об’єднують в одному корпусі безліч пристроїв, які раніше представляли собою окремі девайси.Тепер телефон замінює плеєр для прослуховування музики; фотоапарат, який завжди під рукою; відеокамера, що знімає смішне відео, яке користувачі викладають в мережу; електронна книга; телевізор; калькулятор і т. д.

Люди з компанії HTC вирішили піти далі і створити мобільний телефон зі змінними нутрощами, що відкриває широкий простір можливостей і створює подальший крок до вдосконалення пристрою.

Дизайнер Вил Тсимензин (Vil Tsimenzin) вирішив довести цю ідею до абсолюту. Він представив своє оригінальне творіння - концепт мобільного телефону під ім’ям PRAX, який об’єднує в собі не тільки високотехнологічні девайси, але і цілком буденні, і з тим же необхідні інструменти, що використовуються людиною для роботи з дому.

Часто ми говоримо про старі мобільні телефони, що ними залишилося тільки цвяхи забивати, тепер завдяки багатій уяві Віла цей жарт ризикує стати реальністю. Його дітище PRAX може не тільки бути планшетним комп’ютером з можливістю телефонних дзвінків. З допомогою концептфона можна бути майстром на всі руки.

PRAX, за задумом творця, буде мати універсальний роз’єм, куди можна вставити викрутку, свердло, штопор, віночок, шило, і безліч інших змінних інструментів, що виконують різні функції. Керувати їх правильною роботою буде необхідно за допомогою спеціальних програм, викачаних на гаджет. Отримувати енергію він буде від енергії сонця, спійману в сонячну батарею у вигляді кліпси для кріплення на поясі.



Новітні розробки в сфері світлопровідних терморезисторних елементів суміщених в екранах по технології TermOLED, схожих на сучасні кухонні плити індукційні що працюють за принципом Джоуля, дозволяють приготувати обід прямо на дисплеї гаджета. З таким мега-пристроєм можна сміливо йти в тривалий похід, закинувши в рюкзак диво-телефон PRAX. Якщо б телефон вигулював ще й собаку, то йому б ціни не було!