Як Стас Михайлов потрапив на постільну білизну

Тепер шанувальниці Стаса Михайлова навіть вночі будуть нерозлучні зі своїм кумиром. Слізна мрія дам бальзаківського віку випустив іменну колекцію постільної білизни. Не з власної ініціативи — пропозиція надійшла від однієї з текстильних компаній. З усіх рекламних пропозицій Стас вибрав саме цю, оскільки цей товар, за словами зірки, доступний кожному.

Отож текстильна компанія «Неотек» зробила ставку на фанатів Стаса Михайлова, і випустила комплекти постільної білизни з піснями співака. На простирадлах і підковдрах зображені рядки з популярних пісень, а на наволочці одного з комплектів красується портрет самого співака, хоча спочатку, коментуючи випуск білизни, співак підкреслював, що головною умовою була відсутність його зображення, видно виробники озвучили сумму, перед якою важко було про щось сперечатись.

«Багатомільйонна аудиторія шанувальників і фанатів творчості Стаса Михайлова надихнула нас на створення унікальної колекції постільної білизни, що не має аналогів на російському ринку», - повідомили представники компанії.

«Михайлівська колекція» складається з восьми білизняних комплектів, назви яких повторюють назви пісень Стаса Михайлова – «Париж», «Моя любов», «Ніч», «Джокер» та ін. На наволочці останнього комплекту зображений сам виконавець, так що у шанувальниць творчості буде можливість заснути в оточенні улюбленого співака. Дружина виконавця Інна Михайлова до такої ідеї поставилася прихильно, назвавши серію постільної білизни «романтичною» у своєму Instagram.

Тканина, з якої створена колекція відомого співака, виконана з 100% бавовни з високим показником зносостійкості, - уточнили в компанії, - бавовняна тканина високої щільності не втрачає яскравості при багаторазовому пранні».

Для покупців постільної білизни чекає ще один сюрприз: всередині вони знайдуть диск улюбленого співака «Все для тебе».

А для своїх коханих домочадців кожна дбайлива газдиня купить наматрасники-чохли від компанії «Billerbeck», з ними сни будуть набагато солодшими!