Маленька модель Айра Браун

З дорослими модними показами все зрозуміло, тут залучаються відомі професійні моделі. А хто демонструє одежу для для маленьких діток? Звичайно ж, ті самі діти, і серед них є теж професіонали.

Айра Браун — маленька дівчинка з Америки. Вона є однією з учасниць конкурсу краси серед малюків. Мама Айри освітлює їй волосся, наносить макіяж, робить різні оригінальні зачіски, красиво її одягає і вчить позувати перед фотографами. Все це матуся робить з метою здивувати народ і показати свою кохану доньку у всій красі.



Маленькій Айрі лише два рочки. Незважаючи на це мила красуня ж дуже відома маленька фотомодель в США. Батьки Айри нещодавно підписали контракти відразу з декількома відомими марками виробників дитячого одягу.

Прекрасна дівчинка Айра володіє незвичайною лялькової зовнішністю, яка не залишить байдужим жодну людину. Дівчинка і справді дуже схожа на ляльку.



За словами батьків, їх дочка Айра просто обожнює фотографуватися, вона з величезним задоволенням ходить на різні кастинги, з радістю виступає в показах дитячого одягу, знімається в рекламних роликах і навіть бере участь у цих конкурсах краси.



Дивлячись на фотографії цього маленького милого янголятка, багатьом стає шкода дитини. Адже в такому зовсім малому віці їй вже наносять професійний макіяж, по-справжньому відбілюють волосся, роблять стильні зачіски з використанням сильних засобів і фіксаторів і т. д. І все це заради фотографій і дорогих контрактів. Дитину позбавляють принад звичайного щасливого дитинства.

Але, з іншого ж боку, швидше за все батьки дівчинки-малятка припускають, що саме ось таким чином вони зроблять Айру щасливою і забезпечать її майбутньою кар’єрою, величезною увагою і славою. Можливо, їх думка слушна, тому що у дівчинки з такою незвичайною лялькової зовнішністю дійсно є величезні можливості. А судити про те, що дівчинку позбавляють дитинства — невірно, тому що ми живемо в 21 столітті, столітті нових технологій, можливостей і перспектив.

Кращий дитячий одяг відомих брендів ви знайдете на цьому сайті, понад 8 тисяч найменувань, гарантія якості, приємні ціни. Все, що потрібно вашій малечі купляйте в інтернет-магазині parado.com.ua.