Оригінальне дизайнерське рішення ліжка Ottoman TV Bed

Плануючи ремонт квартири, ми опиняємося перед серйозними проблемами: необхідно до дрібниць продумати величезну кількість деталей, від кольору шпалер або інших варіантів обробки стін, до розташування електророзеток, вимикачів, світильників і, звичайно ж, меблів.

Продуманий дизайн визначається оптимальним поєднанням стилістичних рішень, що за розумну суму витрат забезпечують комфорт і затишок в домі. Особливо в спальні – адже саме вона є місцем, де людина отримує можливість відпочити і розслабитися від буденних турбот.

А що забезпечує належний комфорт, якщо не ліжко? Це знають всі, хто купив спальню на OLX, а хто купить зараз - отримає хорошу знижку!

А якщо вам не вистачає зручності, фунціональності, красивого стильного оздоблення, і хочеться чогось такого незвичайного, зверніть увагу на цікавий витвір британської компанія Sleep Sanctuary.

Розкішне ліжко в стилі ретро Atlantis Leather Ottoman TV Bed представлене білим кольором шкіряної оббивки підстави і бічних панелей. Оцінена виробником в нескромні 1,699 фунтів стерлінгів (на даний момент, зі знижкою, в £999 – близько $1600), воно цілком гідне стати центральним місцем спальні, окрасою її дизайну.

Втім, не тільки: адже ліжко Ottoman TV Bed створене не тільки як місце для відпочинку і сну, але і як своєрідний мультимедійний центр.


Широка панель в ногах відпочиваючих не дарма має такі розміри – в ній передбачено місце для LED-телевізора з діагоналлю до 32 дюймів і товщиною до 6 см., що висувається завдяки електричному механізму при натисканні кнопки, а також ховається в панелі за бажанням користувача. Розетка для підключення ТВ прихована там же, тим самим власник позбавлений необхідності розкладати по приміщенню дроти.

Тим, кому телевізора недостатньо, можуть використовувати, практично не встаючи з ліжка, DVD-плеєр або ігрову приставку до телевізора. Для них розробники передбачили відділення в бічній панелі, також з необхідними розетками електроживлення. Втім, туди ж можна заховати MP3 плеєр з навушниками, поставлений на підзарядку смартфон і інші, не дуже габаритні пристрої.



Ну а великий матрац дозволяє прибрати у внутрішній ящик ліжка постільну білизну, подушки та ковдри, застеливши ліжко на день. Шикарна оббивка, солідні розміри – 160х236 см, міцна конструкція і оригінальне поєднання функціональної розкоші, все це робить ліжко Atlantis leather Ottoman TV bed цікавим рішенням в дизайні сімейної спальні.

Збентежити може, мабуть, лише зазначена вище вартість ліжка: адже в 1,600 фунтів стерлінгів не входить ні ціна телевізора, ні ігрової консолі або плеєра. Втім, за стильні рішення доводиться платити, чи не так?