Ковдра для любителів почитати на ніч

Хто не любить послухати казочку на ніч? Вважається, що дорослі. Але дизайнери знають правду і навіть для дорослих створюють речі, неодмінно пов'язані зі світом чудес.

Шкода, що весь текст нам побачити з картинок не получається, але там точно є слова «замок», «король» і «разом». Виходить перед нами казка? Саме так. Дизайнер Tiago da Fonseca пропонує нам перед сном накритися сторінками книги, але, зрозуміло, зробленими у вигляді самої звичайної, теплої і м’якого ковдри.

Постіль швейної фабрики «Эней плюс» можливо і не така креативна, проте спати у ній - одне задоволення! А постільна білизна оптом - це ще й суттєва економія коштів.



Але як же так, за раз прочитаєш, і все? Виявляється, казка містить далеко не одну сторінку, і задоволення від читання вдасться розтягнути якщо не на місяць, то хоча б на тиждень. Сторінки можна перевертати, немов перед вами справжній томик з казками.

І нехай спочатку така затія може здатися зовсім дурною і дитячою, задумавшись, ми розуміємо, що вона не так вже й погана. Історію ви прочитаєте швидко, зате ваша ковдра буде оригінально. Побачивши у друзів і знайомих, квіточки і смужки, можна посміхнутися – ваше ліжко можна назвати справжньою бібліотекою, нехай і з натяжкою. Варто відзначити, що ковдра-книжка Tiago da Fonseca користується досить значною популярністю, її в різних модифікаціях можна зустріти в багатьох західних магазинах. Існують навіть корпоративні закази, так один лондонський готель The Great Eastern Hotel замовив кілька примірників, і як стверджує власник, після цього кількість відвідувачів дещо зросла.

Казка, це звичайно ж чудово, але багатьом відомо, як погано, коли поряд в ліжка нема коханої найкращої жінки, принаймі просто красивої.

Чоловічий журнал Che провів оригинульную кампанію в Бельгії, підклавши в ліжку чоловікам уявних топ-моделей. В агентстві Duval Guillaume придумали намалювати на постільній білизні сплячих красунь.



Варто зауважити, що голова дівчини розміщена на подушці і може жити окремо. Слоган реклами : “Дозвольте нам ще помріяти про кращому світ!”.