Геніальна реклама від DDB Auckland

Незважаючи на те, що реклама давно сприймається нами як належне, і стала частиною нашого життя, талановиті рекламісти не перестають дивувати споживачів часом неймовірними винаходами для просування товарів і послуг. Такі винаходи найчастіше називають терміном Ambient Media – реклама, яка чекає споживача в найбільш не підходящих для неї місцях: на лавках, пластикових стаканчиках, повітряних кулях, а інколи і безпосередньо на ... людях!

Дійсно, реклама - це дуже дієвий рушій, якщо відвідати ефективні бізнес тренинги, зуміти залучати вигідні інвестиції, а головне - мати якусь хорошу ідею, і гарненько пропіарити її за допомогою тієї ж реклами, то успіх вашої підприємницької діяльності гарантований!

Отож, в останній час стали використовувати один досить оригінальний рекламний напрямок, який полягає в тому, що сама людина виступає в якості рекламного носія. Наприклад, нещодавно інтернетом облетіли фотки якогось англійського парубка, що продавав місця на свому тілі під рекламні тату.

Нещодавно ми писали про японське рекламне агентство Absolute Territory PR, яке запропонувало юним дівчаткам розміщувати рекламні стікери безпосередньо на їх красивих ніжках. За певну оплату, звичайно ж. А ось шустрі креативщики з новозеландського агентства DDB Auckland вирішили використовувати все ті ж ніжки, але вже як то кажуть “на халяву”.

Вони знайшли надзвичайно оригінальний спосіб, як допомогти своїм клієнтам з компанії Superette розповісти про розпродаж шорт. На багатьох лавках у парках і на зупинках міського транспорту замість однієї з жердинок був розміщений об”ємний відбиток з рекламним посланням. Як тільки людина в короткій спідниці, або шортах сідала на таку лавочку, у неї на ногах “віддруковувалася” реклама. Просте повідомлення говорить: «Розпродаж міні шорт в магазині «Superette».



Браво хлопці з DDB Auckland!

Ця новина, варто зазначити, викликала цілий шквал обговорень. Деякі користувачі мережі залишали досить прикольні коментарі на кшталт:  “треба було під жердинкою пальник поставити, напис б довше тримався, або просто кислотою обробити, хімічний опік теж буде чарівно виглядати навіть на одязі”