Abisko: водоспад у вашій ванній

Коли стикаєшся з ремонтом такого приміщення як ванна кімната, то іноді здається, що усе можливе в плані дизайну ми вже бачили, і придумати щось нове навряд чи вийде. А як вам таке оригінальне рішення?

Дивовижна мармурова раковина від дизайн-студії Eumar нагадує скоріше якусь сучасну абстрактну скульптуру, а не традиційний сантехнічний гаджет. Вона була створена талановитим шведським дизайнером Johan Kauppi.

Виглядає, погодьтесь приголомшливо! Таке чудо навіть боязко встановлювати своїми руками, чи наймаючи якихось “халтурщиків”.  Тут треба хіба що замовляти послугу сантехнические работы Киев, лише майстри екстракласу здатні делікатно поводитись з такою чудо-сантехнікою.



На таку ідею дизайнера надихнула природна краса рідного краю. Автор намагався донести до нас тонку філософію важливості єдності людини з природою, тому дизайн вражає своєю простотою і природністю.

Своєю назвою проект зобов’язаний шведському національному парку Abisko, перлиною якого є система величних мальовничих водоспадів.  Цей умивальник за формою, також нагадує водоспад — гладкі форми витончено зігнуті так, що цівки води будуть м’яким потоком спускатися вниз до зливного отвору. Принципово інший підхід – умивальник стає не тільки засобом для гігієнічних процедур, але і предметом, здатним дарувати задоволення і насолоду. Дивлячись на такий міні-водоспад, легко розслабитися і просто дати волю своїм думкам. Лаконічна форма раковини перетворює «просту воду» в безцінне джерело життя. Як і в природі. Ви насолоджуєтеся грою вільно падаючої води.

А ще з такою раковиною громіздкі труби не будуть псувати чудову картину. Простий, але в теж час розкішний дизайн органічно впишеться в інтер’єр як класичної, так і сучасної тематики. А сліпучий білий колір поєднується практично з будь-якими відтінками.

“Умивальник Abisko змусить вас забути про щоденну суєту і віднесе вас до далеких водоспадів Швеції.” - ось так описують самі розробники своє непересічне творіння.