Sbyke — гібрид самоката, велосипеда і скейтборду

Американські конструктори зробили незвичний спортивно-екстремальний винахід, в ньому використовуються велосипедне переднє колесо класу BMX, розміром 20 дюймів і вилка, схожа на велосипедну. Але ззаду кріпиться спеціальна підніжка з парою 85-міліметрових коліс, як у скейта.

Кумедний апарат отримав назву Sbyke і повинен надійти в продаж вже до кінця цього року. Ім’я пристрою не що інше, як абревіатура від самоката, скейтборда та велосипеда (з англ.: scooter, skateboard, вуке).

Від самоката Sbyke запозичив високе кермо і розгін за рахунок відштовхування ногою, від велосипеда — велике колесо попереду, від скейтборда — метод повороту. Переднє колесо апарату фіксовано, а для управління, за словами конструкторів потрібно скидати вагу.



Варто зауважити, що задній механізм для повороту не тупо скопійований зі скейта — це оригінальна запатентована система, як втім, і сам апарат. Навіть більше того, вона оснащена якісною пружиною і здатна змінювати жорсткість і чуйність реакції. Sbyke придатний як для виконання фігур вищого пілотажу, так і для спокійної їзди по тротуарах і парковими доріжками. Так що і відчайдушним екстремалам і консервативним любителям розмірених прогулянок цей оригінальний транспортний засіб прийде до вподоби.

Даний гібрид здатний без допомоги сторонніх стояти на місці і не падати, на відміну від самоката або велосипеда, що теж, погодьтесь, є великим плюсом. Рама виконана з алюмінію, а дошка з клена, і налічує десять шарів, так що така конструкція з легкістю витримує вагу дорослої людини. Сам «Сбайк» важить близько шести кілограм.

Барт Вілсон, розробник апарату встановив ціну в 249 доларів для свого винаходу, і сподівається, що така невелика вартість буде сприяти комерційному успіхові. Так що чекаємо появи у продажу.

Кто хочет купить велосипед почти даром, милости просим в веломагазин Veliki. При такой цене такие крутые велики,  да еще с доставкой по Киеву и Украине  – это реальная халява, налетай ребята!