Живопис на полях від Стена Херда

Американський художник і фермер Стен Херд понад 30 років займається незвичайним видом мистецтва – агроживописом. Його картини створюються на полях і великих площах. Він "малює" пейзажі, портрети, рекламні постери, примудряючись ретельно опрацьовувати деталі і добиватися фантастичної подібності.


Як він це йому вдається? Спочатку Стен робить начерк – намічає камінням контури і силуети, а потім починає власне “малювати” – оре, копає. Бажаючи додати яскравих фарб, він застосовує пофарбований в різні кольори грунт, підсипаючи його в потрібній кількості в тих чи інших місцях свого агрополотна. Майстерня художника справді величезна, адже Стен Херд створює свої твори на великих, до кількох гектарів, ділянках землі.

Агроживопис Стена Херда дуже популярний. У загальній складності, художник створив майже 40 проектів по всьому світу. Все частіше борознять небо над полями, прикрашеними незвичайними картинами Стена Херда, літаки з туристами, що бажають помилуватися цим незвичайним сільськогосподарським живописом.






Любите смотреть фильмы онлайн? Все новинки кино в отличном качестве собраны на see-tv.org.