Оригінальна ідея підлоги з дерев’яних спилів

Ремонт, як правило, це дуже дорого і забирає багато часу, але все більше і більше сімей намагаються обдумано створити щось особливе за розумною ціною. Так само, як відмінно виглядає підлога, покрита монетами, ця ідея використання природних матеріалів буде чимось незвичайним у вашому інтер'єрі.

Можливо, що ви раніше не чули про такий спосіб. Підлога з дров – це звучить трохи дивно. Виявляється, що технологія використовується вже давно. Те, що раніше годилося лише для старих котеджів, скоро стане світовим трендом. Думка, що це старомодно – помилкова, і ця замітка обов’язково переконає Вас у перевагах та зручностях технології.

Це чудовий спосіб оновити будинок і створити в ньому неповторну атмосферу. Модний дизайн знаходить все більше прихильників, поєднуючи старовинне кантрі і сучасний практичний стиль. З матеріалом дуже зручно працювати, він абсолютно натуральний, до того ж обійдеться значно дешевше, ніж покриття з лінолеуму або плитки.

Ілюстрації продемонструють неймовірне перетворення підлоги, з допомогою технології cordwood (прості диски з паливної деревини). Дивовижна ідея з приголомшливим втіленням!



А тепер коротко про технологію. Перед початком укладання, сходіть в ліс і запасіться сировиною - сухими стовбурами дерев. Розпиляєте деревину на тонкі диски і зашкурте поверхню з обох сторін. Очистіть підлогу від старого покриття і починайте викладати на ній заготовки.

Під час укладання намагайтеся щільно підганяти кола один до одного, широкі проміжки між дисками великого діаметру заповнюйте дрібними фрагментами. Коли укладання закінчено, кожне кружельце приклейте до підлоги.



Після висихання клею дерев’яне покриття потрібно вирівняти, і відшліфувати до гладкості з допомогою шліфувальної машини. Дрібні щілини між дерев’яними деталями заповнюються затиркою. Після того, як все влаштовано правильно, а затирка висохла, покрийте підлогу тонким шаром поліуретану, щоб закріпити затирання у швах. Покриття можна нанести 2-3 шари, щоб надати поверхні гладкість і блиск.

Відмінна ідея, чи не правда? Така підлога прикрасить будь-яку кімнату Вашого будинку.



Компания WINBUD предлагает недорогой ремонт в Киеве, наши креативные, опытные и добросовестные мастера реализують любую вашу дизайнерскую фантазию!