З Sensibo будь-який кондиціонер «порозумнішає»

В квартирах і офісах повно кондиціонерів старих моделей. Працюють вони, найчастіше, відмінно, але ось функцій в таких пристроях не дуже багато. Та й більшість нових моделей також не назвеш «розумними». А в наш час бурхливого розвитку інформаційних технологій, IoT (інтернету речей) хочеться, щоб якщо не весь будинок, то хоча б деякі пристрої могли б називатися «розумними».

Той же кондиціонер — приходиш додому або на роботу, вмикаєш кондиціонер, і чекаєш, поки температура стане комфортною (тут неважливо, чи мається на увазі обігрів або охолодження). Відповідний мікроклімат в будинку або офісі хотілося б мати завжди, правда?

І тут на допомогу приходить невеликий девайс який називається Sensibo. Ця система, крім усього іншого, допомагає економити енергію — можна виставити такий режим роботи кондиціонера, при якому пристрій вимикається, якщо в кімнаті нікого немає певний час.

Система має дуже невеликий розмір, складається вона з двох частин — хаба (мережевий концентратор) і керуючого сенсора. Хаб потрібен потім, що якщо у вас встановлено кілька кондиціонерів, то можна було б керувати усіма, а не по черзі.

Керуючий сенсор встановлюється прямо на кондиціонер, за допомогою основи з клейкою стороною. Ця «липучка» дуже міцна, так що сенсор не відірветься і не впаде. Сенсор постійно взаємодіє з хабом, який, у свою чергу, підключається до Wi-Fi мережі будинку або офісу.


Для управління всією системою потрібно використовувати мобільний пристрій з попередньо встановленим додатком. Є версії для iOS, так і Android. Смартфон можна використовувати як пульт дистанційного управління, і як систему моніторингу — на екрані відображаються показники мікроклімату в приміщенні.

Крім того, Sensibo можна управляти з будь-якої точки, де є інтернет, при цьому більшість функцій працюють в автоматичному режимі. Наприклад, якщо до будинку наближається власник, Sensibo включає кондиціонер, і той починає працювати на нагрів або охолодження, встановлюючи необхідні параметри мікроклімату в приміщенні.

Функції кондиціонера з Sensibo наступні:

- Можливість охолодження/обігріву приміщення за певним графіком (наприклад, за 10 хвилин до приходу додому);

- Використання функцій смартфона, на який встановлено програму з управління Sensibo для визначення місця розташування власника, з метою автоматичної установки потрібного температурного режиму;

- Програма оцінює рівень активності людини (наприклад, поїздка на велосипеді) з подальшою оптимізацією температурного режиму та режиму вологості;

- Визначення забрудненості фільтрів кондционера. Напевно, вже тільки заради цього варто купити Сенсібо;

- Визначення погоди поза домом/офісом, для встановлення оптимального температурного режиму і вологості;

Инверторные кондиционеры – это качественно новый уровень климатической техники. Они позволяют максимально оптимизировать процес создания идеального микроклимата в помещении, снизить уровень шума,  добиться существенной экономии электричества. А здесь http://libertyclimate.ru вы сможете приобрести данные кондиционеры с существенной скидкой.