Будильник-кавоварка Barisieur «подасть» каву у ліжко

Прокидатися від аромату свіжозвареної кави – про це мріють багато кавоманів. Особливо приємно, коли її з любов"ю готує близька людина, та ще й з допомогою такої суперової кавоварки як Jura Giga X3 Professional за 5000 $ USA, ціна, можливо дещо "кусається", але, повірте, воно того вартує!

Втім, здебільшого пересічні громадяни не мають такої чудо-машини, та й не завжди хтось поряд знайдеться. А так важко змусити себе розлучитися з теплим ліжком і улюбленої подушкою, особливо, якщо попередня ніч, як кажуть, вдалася на славу.

Деякі з нас просто не в змозі що-небудь думати без чашки ароматної кави. Загалом, якщо ви сова і до того ж кавоман, значить Barisieur створювався не дарма!

Barisieur — це винахід британського дизайнера Джошуа Ренуфа, який вирішив, що звичайний будильник — це занадто нудно. А ось кавомашина-будильник — зовсім інша справа.



Barisieur — це спеціальний пристрій «два в одному»: годинниковий механізм і будильник. Перш ніж лягти спати, вам потрібно буде підготувати мелені кавові зерна, воду і цукор, після чого встановити таймер на будильнику. За задумом Джошуа Ренуфа, аромат свіжозвареної кави і розмірений стукіт металевих кульок, які нагрівають воду в спеціальній ємності, здатні розбудити рано вранці найзапекліших лежебок.



І до речі, процес приготування кави почнеться раніше, ніж вам потрібно буде встати. Так що ви ще зможете насолодитися останніми хвилинками сну.