Чохол-шокер Yellow Jacket захистить власника смартфону

Для сучасних смартфонів існує багато незвичайних чохлів. Деякі з них забезпечують захист від різних пошкоджень, інші дозволяють використовувати смартфон під водою, ще інші напхані різними корисними інструментами, а от чохол під назвою Yellow Jacket від компанії Taser може захистити власника смартфона від фізичного нападу.

Засоби самозахисту набирають популярність кожен рік. І не можна сказати, що всі вони однаково надійні. Газові балончики дуже важко використовувати в закритих приміщеннях, наприклад, у ліфтах. Вони запросто демобілізуют на додачу до нещасного грабіжника ще й свого власника. Травматичні пістолети досить громіздкі і в деяких ситуаціях їх майже неможливо використовувати.

Компанія Yellow Jacket запропонувала свій власний, унікальний спосіб, практично позбавлений недоліків. Однойменний пристрій, який тепер сумісний з iPhone 5/5s, являє собою захисний футляр, верхня частина якого генерує високовольтний електричний розряд. Простіше кажучи, це чохол-електрошокер. За словами творців продукту, це єдиний в світі кейс, здатний захистити як смартфон, так і його господаря.


Потужність генерованого розряду — 950 000 вольт. Цього цілком вистачить, аби зупинити навіть самого міцного грабіжника. А ось убити таким розрядом важко — хіба що лише паралізувати, що не може не радувати.

Шокер містить акумулятор, так що витрачати дорогоцінну енергію iPhone він не буде. Більш того, при необхідності від цієї батареї можна зарядити сам смартфон! Правда, зловживати такою функцією не варто — інакше не залишиться напруги для розрядника. До речі, для того щоб повністю зарядити акумулятор чохла, потрібно всього годину.

Можливість випадково «підбадьорити» себе з ранку ударом струму в вухо зведена до мінімуму — Yellow Jacket є вбудований запобіжник.

Отож, Yellow Jacket — пристрій у всіх сенсах корисний. Нам залишається лише сподіватися, що про нього не дізнаються грабіжники, й не візьмуть його на озброєння.