Будинки-котушки на узбережжі Балтики

Архітектори не перестають дивувати нестандартністю у розробці житла. Незвичайне селище задумали побудувати литовські архітектори. Розташується воно на узбережжі Куршської затоки у Литві. Особливість цього проекту в тому, що будинки схожі на великі дерев'яні котушки, розкидані по полю.

Команда архітекторів, які займалися проектом, порахували доцільним рішенням поєднувати в ньому природність і екологічність.

Натуральність дерева максимально відповідає загальній концепції розробленої для котеджного селища Rolling Homes.В результаті всі будинки-котушки в еко-селищі більш ніж на 90 % будуть складатися з дерева. Даний тип матеріалу розробники вибрали крім того і для несучих конструкцій, а також для внутрішньої і зовнішньої обробки. Як стверджують творці проекту, таке рішення ухвалено в силу унікальності дерева як будівельного матеріалу.

В еко-селищі все продумано до дрібниць: дизайн, інтер’єр і фасадне озеленення.

Створення селища даного типу викликало в суспільстві небувалий інтерес. Щодо форми котушок, архітектори витратили масу часу на пошуки ідеальної гармонії між будинком і навколишнім середовищем. В результаті здалеку настільки незвичайні конструкції будуть нагадувати величезні валки сіна, і разом з тим, не порушать навколишні пейзажі.

Кожен з еко-будинків буде мати всередині три поверхи. Зонування простору розподілено таким чином, що власник може максимально ефективно використовувати незвичайні конструктивні особливості для енергозбереження.

Важливі приміщення всередині котушок будуть мати вихід на торцеві сторони. З допомогою енергоефективного скління, забезпечується максимальна кількість природного освітлення і що важливо - достатній рівень теплоізоляції. Щільні штори, що покривають практично всю площу торцевих стін, гарантують приватність.

Перші пропозиції з продажу котеджів-котушок в еко-селищі Rolling Homes можуть з’явитися на литовському ринку нерухомості вже до кінця 2015 року. Імовірно ця нерухомість буде належати до преміум-сегменту. Про точну вартість такого незвичайного житла, інформація поки відсутня.

Все желают, чтоб в их доме было уютно, комфортно и тепло. Наличие качественных окон во многом сопутствует достижению этой цели, но приобретению таковых зачастую препятствует слышком высокая стоимость. Не отчаивайтесь, ведь есть выход! Приобретайте тут пластиковое окно со скидкой от компании ГАЗДА® ,  и получайте 40 лет гарантии надежной безотказной службы.