“Секретний” гараж Cardok

Є ряд причин, по яким правильним рішенням буде встановити підземний гараж Cardok. Для небагатьох щасливців, хто багатий, це просто іграшка. Однак є й ті, хто живе в обмеженому просторі, яке заважає їм побудувати звичайний гараж. Тоді Cardok приходить на допомогу і забезпечує блискуче рішення вічної проблеми нестачі місця.

В умовах шалено дорогої нерухомості і цін на землю у багатьох містах світу проблема паркування стає дуже актуальною. Навіть у приватному секторі. Адже хочеться і сад з газончиком розбити, і машину куди-небудь прилаштувати. Аж ось появилось прекрасне рішення проблеми: зустрічайте, система паркування Cardok, тут вам і сад, і гараж!.

Ціни на землю в Лондоні вважаються одними з найбільших у світі. Тому зовсім не дивно, що саме тут з’явилася система паркування Cardok. Адже, коли перед обивателем стоїть питання: сад або стоянка для машини, йому дуже важко зробити вибір.
Навіщо вибирати щось одне, якщо можна отримати і те, і те. Це, звичайно, буде коштувати грошей, але значно менших, ніж якщо б домовласникам довелося купувати землю під стоянку свого улюбленого чотириколісного друга.



Фактично Cardok – це ліфт, який відвозить ваш автомобіль під землю. Зверху ж на цій конструкції можна облаштувати газон, посадити дерево, залити асфальт, встановити лави для відпочинку і так далі, на що вистачає фантазії і грошей.
Причому, недосвідчена людина навряд чи коли-небудь здогадається, що під цим ось кущиком знаходиться гараж на два автомобіля. Так-так! Cardok може бути як одиночних машин, так і подвійним варіантом.



Хоча ідея таких гаражів вважається інноваційної, вона може досить швидко втілитися в життя. Єдина перешкода для такого швидкого її втілення – це серйозний вартість: ціна на «кардоки» починається від 40 000 фунтів (приблизно 59 000 $). Втім, навіть такі серйозні гроші не стають на заваді, адже за рік, коли конструкція появилась в продажу лише в Лондоні їх було продано більше десяти комплектів, і за словами керівництва фірми, котра випускає системи Cardok приблизно стільки ж  зараз у стадії виконання замовлення.

Якщо автовласник по-справжньому дбає про своє авто, цінує надійність, функціональність і має хороший смак, він купить ворота Алютех в Києві сайт vorota24.com.ua, а крім того ще й суттєво зекономить, адже саме зараз компанія ВОРОТА 24 оголосила сезон чудових знижок!