Повітряна парасолька-невидимка Air umbrella

Парасолька в осінню пору – не менш важливий аксесуар, ніж тепле, не пропускаюче вологу взуття, або зручний стильний плащ. На щастя, купити її сьогодні можна в найрізноманітніших варіаціях: від об'ємної, з міцною класичною конструкцією та лаконічним колірним оформленням, до надкомпактної, здатної вміститися в маленьку дамську сумочку. А як вам такий абсолютно незвичайний варіант звичного аксесуара – повітряна парасолька Air umbrella від китайського інженера Chuan Wang?

В інтернет-магазині OleOle.pl ви можете придбати побутову техніку для дому, та електроніку від відомих світових брендів по дійсно дуже низьких цінах. Для цього вам просто потрібно тут http://zrealizujkupon.pl/shops/oleolepl отримати промокоди. Чудові знижки на якісні товари чекають на вас прямо зараз!

Вона не має звичної нейлонової поверхні, що розкривається на металевих або пластикових спицях і захищає користувача від дощу... струменями повітря!

Саме так: парасолька-невидимка, злегка нагадує своєю формою мікрофон, складається з досить масивної в порівнянні із звичайними моделями ручки з вбудованим в неї акумулятором, і з «шапочки» з повітряним насосом у верхній частині ручки, що забезпечує струм повітря в потрібному напрямку. Саме це і створює ефект невидимої повітряної парасольки.

Технічне рішення такої парасольки можна уявити досить просто. Повітря захоплюється в нижній частині «шапочки» вентилятором, і з певним тиском, рівномірно викидається в різні боки у верхній її області.



Краплі дощу, потрапляючи на своєрідний щит з рухомого повітря, відштовхуються в сторони. Таким чином, в діаметрі одного метра від “невидимої” парасольки Air umbrella створюється зона захисту від падаючих крапель. Якщо ж дощ досить слабкий – діаметр повітряного щита розширюється і дозволяє укрити під собою двох і більше осіб.
В ручці парасольки прихований акумулятор, роз’єм для його підзарядки і система управління – кнопка вкл/викл.

Перед розробниками пристрою було поставлено декілька завдань: зробити акумулятор потужним – при цьому легким і компактним, розмістивши його в ручці парасольки, максимально знизити шум мотора, при цьому забезпечити високу потужність вихідного повітряного потоку.

З частиною завдань інженери впоралися, довівши ідею до робочого концепту. Над іншою продовжують працювати, у прагненні зробити роботу повітряної парасольки комфортною для користувача.

Для замовлення представлені три моделі. Це найбільш легка й компактна «жіноча» Air umbrella-a, вагою 500 грам, з довжиною ручки близько 30 см і можливістю роботи від одного заряду акумулятора всього 15 хвилин. Ціна за попереднім замовленням – $100. Потужніші моделі коштують 110 і 120 доларів.