Магнітні гантелі O2 Magnetic Dumbbell: ефективний фітнес вдома

Добре, коли в тренажерному залі є багато гантелей з різною вагою і не доводиться мучитися з розбірними аналогами. Ще краще, коли пара універсальних гантельок є вдома. Але зовсім круто, якщо ти можеш брати свої гантелі завжди з собою, щоб продовжувати займатися навіть у від'їзді. O2 Magnetic Dumbbell саме так і дозволить зробити.

Зазвичай для того, щоб скорегувати свою вагу — скинути зайвий жир і/або наростити м’язову масу, — люди не тільки сидять на дієті та потіють, а ще й займаються фізичними вправами з тягарями, вага яких часом значно перевищує необхідний приріст або убуток маси. А ось на сайті http://xvatit.com.ua/fitnes-vdoma/ ви дізнаєтесь, як найефективніше можна організувати заняття фітнесом не виходячи за поріг власної оселі.

Штанги, гирі та гантелі, як правило, “прив’язані” до місця. Тренажер не візьмеш з собою на роботу, з розтяжним еспандером не позаймаєшся в забитому людьми метро. Ось студенти з Південної Кореї і вирішили розробити щось легке і портативне, і, разом з тим, вагоме і потужне — для роботи з мускулатурою у будь-яких міських умовах.

Винахід отримав назву “O2 Magnetic Dumbbell” (”Магнітна гантель”). За допомогою цього пристрою можна імітувати навантаження на м’язи до 24 кілограмів (тобто, “гантель” може бути досить серйозною, як середня гиря).



Ця корейська штучка в комплекті — спортзал в кишені — являє собою пару браслетів з електронною начинкою. Надягають браслети на руку вище і нижче ліктя. У кожному з них — електромагніт. Потужністю магніту можна управляти, регулюючи величину електричного струму. При цьому віртуальна маса гантелей варіюється від 3 до 24 кг, з кроком 3 кіло.

Електромагніти можуть притягатися або відштовхуватися, дивлячись, що ми тренуємо — біцепс, трицепс чи інші м’язи. На дисплеї “O2 Magnetic Dumbbell” показується кількість “млинців” вагою 3 кілограми на одну “гантелю”, а також прилад реєструє число повторень і дозволяє користувачеві ретельно планувати і ефективно реалізувати силове або кардіотренування.