“Багатошаровий” дерев’яний інтер’єр офісу Gurunavi

А ось ще один цікавий приклад неординарної організації офісно-житлового простору з використанням інноваційних технологій, екологічних матеріалів і особливого дизайнерського підходу. І знову ж таки, з Країни Висхідного Сонця. Ох вже ці японські креативщики, щось постійно такого понавидумують!..

Цей мінімалістичний інтер’єр на перший погляд справляє враження якогось зразкового складу лісоматеріалів, але кожна деталь - неординарні асиметричні полиці, вітрини, столи - функціонально продумані і естетично представлені для відвідувачів. Вашій увазі інформаційний центр японського ресторанного гіда Gurunavi, спроектований прославленим архітектурним бюро Kengo Kuma and Associates. Цей проект отримав назву Shun*Shoku lounge, і представляє собою справжнє царство листів фанери, що так би мовити, “обмальовують” собою рельєф приміщення.

Кожен предмет меблів постає органічною частиною загальної композиції. Асиметрично розкладені шари дерева формують столи, полиці, місця для сидіння. Але не слід дозволяти цій навмисною неакуратності себе обдурити: більш продуманий і збалансований інтер’єр ще треба пошукати!

Взагалі, дерево було, є і буде одним з найкращих матеріалів для декорування. І якщо ви шукаєте хорошу вагонку, а також інші пиломатеріали, раджу глянути сюди стоимость вагонки, компанія “Запах Дерева” саме зараз презентує найкращі ціни!


Отож не так давно дизайнери бюро Kengo Kuma and Associates, яке славиться власною віртуозною роботою з деревом, закінчили проект дизайну інформаційного центру Shun*Shoku Lounge в Токіо. Це місце для гостей ресторанного гіда Gurunavi площею трохи більше 90 кв. м. працює як кафе, інфоцентр та відділ по зв’язках з громадськістю.

Тут подають унікальні закуски і напої, засновані на принципах здорового харчування, сезонної та місцевої специфічності. Щоб виділити цю особливість в інтер’єрі, головний конструктор проекту, Кенго Кума, організував все місце з допомогою фанерних листів з натуральної деревної породи.

Розташовані шарами, деревні пластинки сформировывают стінки, підлогу, стелажі і всі меблі в Shun*Shoku Lounge.