З Нью-Йорка до Лондона за 3 години на бізнес-джеті Aerion AS2

Прийом замовлень на найкращий на Землі літак бізнес класу, що відрізняється визначними швидкісними параметрами, абсолютним рівнем безпеки і комфорту, почала компанія Aerion.

Ціна на цей ексклюзивний приватний лайнер коливається в межах ста двадцяти мільйонів доларів. Покупці літака можуть знайтися вже до 2021 році.

Багатофункціональний елітний літак Aerion AS2 був придуманий і сконструйований разом з відомим авіагігантом Airbus. Основне проектування літака завершилося в 2014 році, а в 2015 році на лайнері почали проводитися перші випробовування.

Даний літак відрізняється високотехнологічністю і багатофункціональністю. Головною особливістю є те, що він володіє величезною швидкістю, рівною приблизно 1960 км/год, завдяки чому ви вільно зможете прибути з Нью-Йорка до Лондона всього за 3 з лишнім години!

В даний час літак розробляється і на ньому проводять різні випробування. Це відбувається в популярному місті Ріно, яке розташовується в штаті Невада. Особливу увагу в процесі тестувань бізнес–джета відводиться перевірці на міцність. Це відбувається через те, що зовнішня оболонка лайнера може сильно перегрітися в силу дуже високої швидкосты, потужності двигуна і звуку. Це становить велику небезпеку для всіх деталей літака.

Літак здатний вмістити в себе всього дванадцять чоловік. Має габаритні розміри: висота – 8 метрів, довжина – 49 метрів, ширина з урахуванням крил становить 21 метр.

Розробники літака намагаються зробити його складання більш спрощеним. У планах інженерів прибрати бічні вікна у літака, і замінити їх на сучасні цифрові панелі, завдяки яким пасажири зможуть насолоджуватися прекрасним видом хмар. Використання панелей, за задумом конструкторів дещо зменшить вагу лайнера, що теж впливає на швідкість, а також безпеку.



У нас вы сможете узнать расписание на самолет екатеринбург москва а также выгодно приобрести авиабилеты на этот и другие маршруты.