Квітковий рай: незвичайний ресторан Mas Provencal

Квіти є прекрасною і незамінною прикрасою любої романтичної вечері. Відвідавши ресторан Mas Provencal, можна не турбуватися про підбір цих прикрас, так як весь ресторан нагадує один величезний квітковий сад! Цей чудовий заклад розташований поблизу відомого мальовничого Лазурного узбережжя недалеко від Ніцци. У цьому ресторані клумб більше, ніж столів, і цвітуть вони цілий рік.

Незвичайний інтер’єр ресторану Mas Provencal є його візитною карткою і виділяє Mas Provencal серед всіх інших закладів. Незвичайна казкова атмосфера створена за допомогою троянд, орхідей, і безлічі інших видів квітів. Кожен букет є оригінальним, і не схожим на попередній. Цей ресторан можна сміливо назвати справжнім музеєм творів флористики. Байдужим не залишається ніхто: одні, полюбили до нестями це місце під час першого візиту, і стають частими гостями, а хтось вважає, що така кількість квітів і зелені межує з несмаком.



В ресторані також прижилися і фруктові дерева, що органічно поєднуються з різними антиквариатными предметами інтер’єру. Перлиною внутрішнього оздоблення є штучний водоспад.

Але і це ще не все! Все це квіткове розмаїття доповнено лозами винограду і помідорами Черрі, що звисають прямо над столиками.

Керує рестораном дуже креативний німець, який зміг органічно поєднати такі джунглі і вишукану романтику. Співробітники ресторану щоденно доглядають за квітами, тому всі рослини виглядають ідеально. Немає ні зів’ялих пелюсток, ні поганих запахів, ні вологості, тому гості заклади перебувають в максимально комфортній атмосфері.



Однак найважливішою складовою будь-якого ресторану все ж є її кухня. В Mas Provencal представлено фірмове меню, лідерами якого є: різотто з грибами, порося на рожні і телятина, запечена на вугіллі. Любителі солодкого зможуть побалувати себе яблучним пирогом і шоколадним мусом.

Вартість вечері на чотири персони з пляшкою вина складе 250-300$. Рекомендую це незвичайне заклад всім, хто хоче провести незабутній вечір в оточенні найкрасивіших квіткових фантазій!



Если вы не знаете где встретить новый год 2016, хочу посоветовакть отличное местечко - гостинично-ресторанный комплекс «Царевка» недалеко от Киева. Здесь вас ожидает замечательная атмосфера веселья, развлечения на любой вкус, и, конечно же, изысканная вкуснейшая кухня.