Бейонсе купила туфлі за $300.000, щоб з’явитися в них у новому кліпі

Співачка Бейонсе знаменита своєю любов'ю до ювелірних прикрас і коштовних каменів. Особливо подобаються зірці речі, прикрашені розсипом діамантів. Саме тому зірка купила собі нову пару ексклюзивних туфель, яка обійшлася їй в 300 000 доларів!

На сервисе musicmegabox.net вы сможете скачать песни бесплатно, без регистрации, назойливой рекламы и в наилучшем качестве.

Бейонсе, знімаючи новий кліп, зазвичай намагається вибрати все найдорожче. Наприкінці осені запланований вихід нового кліпу Queen Bee, де співачку можна буде побачити в туфлях, які прикрашені діамантами, причому для інкрустації знадобиться близько тисячі каменів.

Що стосується ціни, то коштують туфлі $300 тисяч і носять назву Princess Constellation. При цьому співачка отримала на них цілком розумну гарантію... 1000 років! Далекі нащадки зможуть згадати Бейонсе добрим словом.



Як було сказано Крісом Шеллісом (власником і дизайнером компанії House of Borgezie), Бейонсе він вважає своїм улюбленим клієнтом. Автор сказав, що будь-яка жінка може відчути себе в них як справжня принцеса. Дорогоцінне взуття прикрашено блакитними метеликами, діамантами (18 карат) і золотом. Також є інформація, що співачка одягне ремінь, вартість якого дорівнює 50 тисяч доларів.

Залишається тільки чекати нового кліпу на пісню Queen Bee, щоб оцінити всі старання співачки.

Треба зазначити, що Бейонсе зараз рахується однією з найбільш високооплачуваних співачок сучасності, а тому може собі дозволити купувати речі, не особливо вдивляючись у цінник.

До речі, лише цього року Бейонсе зі своїм чоловіком Джей-Зі витратили на поїздки у відпустку ні багато ні мало 30 мільйонів доларів. За словами джерела, знайомого з парою, подружжя заробляє стільки, що така сума для них – дрібниця.

В цьому році Бейонсе і Джей-Зі їздили відпочивати на Гавайські острови, Таїланд, Париж і Флоренцію. Крім того, зірки двічі побували в круїзах – Середземним і Карибським морем. При цьому селебріті зупиняються виключно в п’ятизіркових готелях і переміщаються, в основному, на приватних літаках. Так, за ніч в готелі артисти зазвичай платять від 7 до 20 тисяч доларів.